Himalaya tea- gyömbéres harmónia (Rapunzel-Yogi), 17 db filter

  • Stresszoldás
1.115Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (17 szavazat)
  • Termékleírás
  • Adagolás / Alkalmazás
  • Egyéb termékadatok
  • Összetétel / INCI

Himalaya-fűszer-és gyógytea-gyömbérrel (Yogi), 17 db filter

Leírás: A melengető gyömbér és a fahéj csodálatos egységét az ánizs és az édeskömény édeskés ízei teszik teljessé. Engedje, hogy Önt is átjárja e keverék gazdag illat- és ízvilága, és képzeletben elrepítse a Himalája lábához, ahol már őseink is ennek a receptnek alapján készítették a tökéletes teát. Erősít és felfrissít minket és üdvözlő ajándék, hogy a nap stresszét nyugodtabban fogadjuk. Ayurveda tanítása szerint velünk született jogunk, hogy boldogok legyünk.

Elkészítése: Öntse le a filtert 300 ml forró vízzel és hagyja állni kb. 7 percig (hosszab idő után erőteljesebb az íze). Ízlés szerint ízesíthetjük. Hunyja be a szemét és élvezze a csodálatos fűszerek harmóniáját!

Kiszerelés: A doboz 17 filtert tartalmaz, egyenként 2 g.

Származási ország: Németország

 Ayurvedikus info: V-P+K-

Összetétel: Gyömbér* (39%), édeskömény*, fahéj*, ánizs*, koriander*, fahéjkivonat (természetes aroma), gyömbérolaj*, édesgyökér*.

* ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó.

bayerlekinga képe

Sztresszűző tea íze

Mennyire van ánizsos íze? Kinél, mennyire vált be?

Köszönöm. Kinga

Értékelés: Nincs
BAnita képe

Kicsit megkésve Himalaya tea íze

Kedves Kinga! Mivel inkább téli tea, talán még nem késő, ha leírom, hogy én imádom. Az ánizs nem hiszem, hogy külön kiérződik, de nem vagyok benne biztos, milyen íze van az ánizsnak :-) Nekem a gyömbér és a fahéj érződik inkább, de olyan elmondhatatlanul finom íze van szerintem.

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: