Hol élsz? - kép-párosító szinező (Marbushka)

1.700Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)
  • Termékleírás

Hol élsz? (kép-párosító szinező) 2 éves kortól

Hol lakik a vakond? Á, azt mindenki tudja! ...és azt, hogy hol lakik a légy? Találd meg és színezd ki az összeillő képeket! Kép-párosító szinező könyv kisebbeknek, 22 fekete-fehér illusztrációval.

Méret

  • füzet méret: 23x12 cm

Terjedelem (kartonborítással) 22 oldal.

A Marbushka manufaktúra alapelvei:

Környezettudatosság

A Marbushka játékok tervezésénél és készítésénél a gyártók nemcsak szépségre és tartósságra törekedtek, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartják.

Újrahasznosított

Az újrahasznosított papír használata óvja a környezetet és játékoknak egyedi, természetes megjelenést kölcsönöz. A szállításkor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használnak.

Kézzel készített

A (nyomtatás kivételével) Marbushka játékok kizárólag kézimunkával készülnek.

A hagyományos mesterségek választásával a játékok minden részlete egyedi, kiváló minőségű és a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.

Organikus

Játékokhoz kizárólag természetes alapanyagokat választanak: papírt, fát, vásznat. A fa elemek  készítéséhez és védelméhez kizárólag vízbázisú festéket használnak, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Fair Trade

Játékok kizárólag Magyarországon készülnek. A gyártók, beszállítók, partnerek és forgalmazók mind kisvállalkozások, sok esetben családi vállalkozások – akárcsak a Marbushka manufaktúra.

 

 

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: