Mindennapi egészség, babáknak csomag

0Ft
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)
  • Termékleírás

 Mindennapi egészség babáknak is csomag

A csomag tartalma:

Megelőzhetjük a bajt, ha időben elkezdjük az ellenállóképesség megerősítését. Ennek egyik legjobb eszköze a Manó Manna, ami egy vitaminbomba-gyümölcspüré, kiegészítve 1,3-1,6 béta-glükánnal, ami aktiválja a makrofágok működését, és más védő faktorok termelődését a szervezetben. Ráadásul nem az a nehéz, hogy beadjuk a gyereknek, hanem azt elérni, hogy ne egyen többet az "egykanalas lekvárból".

A K2-D3-vitaminkészítmény íztelen, ezt gyerekjáték még egy csecsemőnek is beadni. A D-vitaminra nemcsak a jó csontozat és fogazat kialakulása miatt van szükségünk, hanem azért is, mert a D-vitaminról tudjuk, hogy a betegségek megelőzésénél nagyon fontos, és K-vitaminnal kombinálva a leghatásosabb! Ezért érdemes a K2-D3-vitamint beszerezni, mert pontosan a megfelelő arányban tartalmazza mindkettőt.

Az Emóció 7.84 a népszerűségi listánk csúcsa, és az egészség kulcsa. Ez egy többféle jótékony hatású baktériumot, flavonoidot, antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó, folyékony táplálék-kiegészítő. Ha a bélbaktériumok jól dolgoznak, ha egészségesek, mi is azok vagyunk! Egészség=egészséges bélflóra!

A Huminiqum a védekezőképesség javítása, a tavaszra kiürülő ásványianyag- és nyomelem-raktárak pótlása, a szervezet tisztítása, a szellemi és fizikai teljesítőképesség javítása szempontjából fontos!

Immunerősítés

Sziasztok! Nemrég vásároltam meg a csomagot 19 hónapos kislányomnak aki sajnos egyik betegségből a másikba megy. Magánbölcsibe jár nyár óta azóta sajnos folyamatosan beteg.Miből mennyit adhatok Neki, mert erősíteni szeretném, hogy immunrendszere megerősödjön.KÖSZÖNÖM

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Adagolás

Az adagolás/alkalmazás fülecskénél, minden termék adatlapján van adagolási javaslat! Ahol nincsen külön kisgyereknek, ott a felnőtt adagot arányítjuk a kicsihez! Harmadát, negyedét adjuk neki.

Értékelés: Nincs

Kèrdès

15 hónapos babànak miből mennyi adható a csomag tartalmai közül?Egyszerre adható az összes eleme?

 

Köszönöm

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Baba egészség

Igen mindegyik adható egyszerre is!

Az adagolás/alkalmazás fülecskénél, minden termék adatlapján van adagolási javaslat! Ahol nincsen külön kisgyereknek, ott a felnőtt adagot arányítjuk a kicsihez!

Értékelés: Nincs

Hány napra elegendő ez az összeállítás (kb)?

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hány napra elegendő ez az összeállítás egy 4 és egy 7 éves gyerek számára?

köszönöm

Csilla

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Dia képe

Hány napra elegendő ez az összeállítás (kb)?

Szia,

Egy csomag egy gyermeknek körülbelül egy hónapra elegendő, természetesen adagolástól függően.

Szép napot!

Értékelés: Nincs

A baba csomag jó a 6 éveseknek is?

Szia!

Ez a csomag  a 6 éveseknek is megfelelő, vagy válogassak össze valami mást?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

6 évesnek

Szia! 

Igen, tökéletes 6 évesek számára is! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Adagolás

Kislányom 1.5éves, 9.3kiló. Sajnos úgy tűnik örökölte tőlem az ekcémámat, egyenlőre kenem dr hauschka illetve shea+argán olajjal. Ráadásképpen 1 hét múlva kezdjük a bölcsit, és mind őt mind a saját immunrendszeremet szeretném megerősíteni, illetve ha az ekcémát az ő vagy az én egyensúlytalan bélflórám okozza (szopizik még) akkor azt kijavítani. 

Az alábbi dolgokat szereztem be és szeretném tisztázni az adagolást jól találtam-e ki, illetve megkérdezni hogy ki hogyan adagolja be ezeket egy 1.5 éves relatíve finnyás babának. 

Emóció -  10ml(baba) 30ml(nekem) - folyadekban keverheto
K2-D3 Forte - 2 csepp(baba) 10 csepp(nekem) - folyadekban nem keverheto? akkor hogyan adjam be neki?
Huminiqum - 2ml(baba) 3ml(nekem) - folyadekban keverheto, reggel etkezes elott
Halolaj - 1 teaskanal(baba) 2 teaskanal(nekem)  - villaval puresitett banan+chox powderrel izesitett ebbe a halolaj
Manó MannaE.Béta-glükánnal 1 mokkáskanál(3g)(baba) ; Ez gondolom nekem nem kell
Cseppecske 2x10 csepp(baba) ?(nekem)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mindent tudsz!

Szia! 

Igazából mindent leírtál, ügyesen összeállítottad! regular_smile.gif

A K2 D3-at cseppentheted egyenesen a szájába, egyáltalán nincs rossz íze, leginkább semmi íze sincs. Felnőtteknek 12 csepp a napi adagjuk belőle.

A Cseppecske is elvileg gyerkőcöknek való, de felnőtteknek is hasznára válhat! regular_smile.gif Ha szeretnéd szedni, akkor szerintem a gyerkőc adag kétszeresét vedd alapul. 

Értékelés: Nincs

Keverés és D-vitamin

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Manó Mannát mibe keverhetem bele, mert a kisfiam nem hajlandó önmagában megenni.? ( joghurt?) 

A másik kérdésem a D-vitaminnal kapcsolatban lenne: Elkezdtük szedni halolajat, amire az van ráírva, hogy 200NE egy adag. De vettem K2D3-at is. Ha azt is szedni kezdené a fiam (21kg), akkor nem lesz d-vitamin túladagolása?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Kriszti

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

D-vitamin és Manó Manna

Szia! 

A Manó Mannát nagyjából bármibe keverheted, ami nem meleg. Nálunk a tea vált be, egy kanálnyi teába kevertem bele, mert az én kisfiamat az állaga zavarta, túl sűrűnek találta. Teával kicsit fellazítva teljesen jó volt. 

A halolajban nincs kimondottan D-vitamin, hanem csak olyan anyag, amiből a napfény hatására D-vitamint képes előállítani a szervezet. Annyit, amennyire éppen szükség van. Mivel nagyon D-vitamin hiányosak vagyunk, így sok D-vitaminra van szükségünk, ráadásul elég kevés időt töltünk ahhoz napon, hogy megfelelő mennyiségű D-vitamint tudjunk előállítani. Ezért legalább az őszi-téli-tavaszi időszakban érdemes a K2 D3-komplexet is szedni, de akkor sincs túladagolva, ha nyáron is szedjük. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

5 éves kisfiú

Köszönöm gyors válaszod!

Még egy kérdésem lenne csomaggal kapcsolatban: Meddig érdemes szedni készítményeket, kúra szereűen 1-2 hónap, esetleg tovább? Készítményeket mennyi idő után kell, érdemes szünetelteni?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Meddig érdemes szedni?

A K2 D3-at mindenképpen folyamatosan érdemes szedni, de legalább az őszi-téli-tavaszi időszakban.

Valamilyen hasznos komplex tápanyagforrást is érdemes folyamatosan szedni. Ha elfogynak ezek a készítmények, akkor utána nem muszáj mind a Manó Mannát, mind az Emóciót és a Huminiqumot szedni, hanem elég csak az egyik (de lehet mindhármat vagy kettőt is, ha úgy nagyon beválik, de lehet váltogatva is). Szünetet tartani kötelezően nem kell, váltogatni érdemes lehet őket (egy elfogyasztott doboz/üveg után áttérni a másik készítményre. 

Értékelés: Nincs

5 éves kisfiú

Sziasztok! 5 éves kisfiamnak választottam ovi kezdés előtt ezt a csomagot. Szeretném megkérdezni, hogy termékekből mennyit adhatok és nap folyamán hogyan tudom elosztani? Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Adagolások

Szia! 

  • A Manó Mannából napi 2 mokkáskanál
  • Emócióból kb. 15 ml
  • K2D3-nak testsúlykiolgrammra van meghatározva az adagolása 7 kg-onként 2 csepp
  • Huminiqum-ból 2 ml

A Huminiqumot érdemes reggel, éhgyomorra bevenni, a többit kaphatja felöltözés, reggeli után. A második mokkáskanál Mannát pedig este, mindegy, hogy mikor, nincs megkötve semmi konkrét. regular_smile.gif 

Értékelés: Nincs

Hány hónapos kortól adható?

Sziasztok!

Három hónapos a kislányom, emóciót már adok neki egy ideje. Mikortól adható a csomag többi része? 

Köszönöm

Andi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mikortól adható?

Szia! 

A K2 D3-at is kaphatja már újszülött kortól! 

A Huminiqumot 1 éves kortól érdemes, a Manó Mannát pedig akkortól, amikor már eszik gyümölcsöket is, de 3 hónaposan még korai (a Manó Manna is gyümölcsök koncentrált keveréke a béta-glükán mellett). 

Értékelés: Nincs

Kérdés

Szép napot! Új vagyok az oldalon... 3,5 éves kisfiamnak keresek immunerősítő, megelőző készítményt, vitamincsomagot, az őszi-téli időszak "ártalmainak" :-) kivédésére! Ezt a csomagot válasszam, vagy tudnátok valamit ajánlani? Köszönöm szépen előre is!!!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Egészség-csomag kisfiúnak

Szia! 

Szerintem ez tökéletes választás! yes.gif

Értékelés: Nincs

Bölcsire immunerősítés

Sziasztok! Ezt a csomagot szeretném a 2 éves kislányomnak megvenni, mert szeptembertől kezdjük a bölcsit. Sok jót olvastam róla, és csak megerősítést kérnék, abban, hogy jó választés lenne az immunrendszerének megerősítésének és talán ezáltan nem kapja el vagy könnyebben fogja átvészelni a bölcsis betegségeket. Köszi előre is választ. Petra

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Kislánynak mindennapi egészség

Természetesen jó választás! yes.gif

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: