Bionom Ajándékkártya

0Ft

Kérünk, hogy írásjelek, pont, vessző, szóköz nélkül,
csak számokkal írd be a kívánt összeget.
Ezerrel oszthatónak kell lennie, pl.: 1000, 5000, 9000

Erre a címre nem küldünk email értesítést. (Megadhatod a saját címedet is)

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 szavazat)

Ajándékkártya leírása

 • Ajándékkártya értéke:
  Szabadon választható, de mindig kerekíteni kell ezer forintra, tehát ezer forinttal növekedhet vagy csökkenhet az értéke, akár 1.000 forinttól 5-10-20-50.000 forintig, maximum 99000 Ft lehet.

 • Ajándékkártya verziója:
  • Letölthető:
   - Ha elektronikus formában szeretnéd eljuttatni a kedvezményezettnek. A képeslap méretű ajándékkártyát PDF formátumban töltheted le, küldheted tovább, vagy akár ki is nyomtathatod. A kártya letöltési linkjét az értékének beérkezésekor emailben küldjük el a címedre, és Te továbbíthatod, akinek szeretnéd. A kártya számláját e-számla formájában juttatjuk el az email címedre. Ha önmagában ezt a verziót rendeled, ennek semmilyen plusz költsége nincs, de bármilyen rendeléshez hozzáteheted.
  • Nyomtatott:
   - Képeslap formátumban kinyomtatva és borítékba téve tesszük a rendelésedbe. A nyomtatott verziót több másik termékkel együtt egy rendelésbe tudjuk tenni, tehát nincs külön postázás, és nincs plusz költsége sem, mert azt a csomagolási költségbe számoltuk bele. Ugyanúgy lehet személyes átvétellel vagy futáros rendelésbe is tenni.
  • Postázott:
   - Ezt is képeslap méretben nyomtatjuk ki, azután önállóan, ajánlott levélként postázzuk, a rendelésben megadott szállítási címre. Tehát szállítási címnek a kedvezményezett nevét (lehet cégnév is), és címét kell megadni. A borítékon feladónak a Számlázási nevet (lehet cégnév is) és címet tüntetjük fel, azaz Te leszel a feladó. A nyomtatásnak és postázásnak a költsége 300Ft. A kártya számláját e-számla formájában juttatjuk el az email címedre. A postázott ajándékkártya rendelése esetén más termék már nem lehet a kosaradban, mert ennek saját szállítási címmel kell rendelkeznie, hogy postára tudjuk adni.

 • Kedvezményezett (email cím):
  A kedvezményezettet mi email-ben NEM értesítjük az ajándékáról, viszont a biztonságos felhasználás miatt kérjük, hogy add meg itt annak az email címét, akinek ajándékozni fogod a kártyát. A biztonságról bővebben a következő pontban olvashatsz.

 • Ajándékkártya védettsége:
  Az ajándékkártya értékét a sorszámában tároljuk, ami rajta van a képeslapon, illetve a PDF-ben, és ezzel a kóddal lehet felhasználni a megadott értéket. Nem szeretnénk, hogy ez illetéktelen kezekbe kerüljön, ezért inkább beépítettünk egy védelmet. Javasoljuk, hogy az ajándékkártyát védelemmel ellátva kérd, ez nem kerül semmibe (esetleg egy plusz kattintásba), de sokkal biztonságosabb, viszont nem kötelező.
  • Védett:
   - Miután megadtad a kedvezményezett email címét, a felhasználás pillanatában ellenőrizni fogja a rendszer, hogy az megegyezik-e a felhasználó email címével. Ha igen, akkor semmi dolgod nincs vele, viszont ha eltérőek, akkor jóváhagyást fogunk kérni tőled a felhasználásra. Addig nem engedjük tovább a rendelést, amíg Te nem hagytad jóvá, a felhasználó email címe és felhasználóneve alapján.
  • Nem védett:
   - A nem védett ajándékkártya felhasználásáért sajnos nem tudunk felelőséget vállalni, hiszen nem tudjuk ellenőrizni, hogy valóban az használja-e fel, akinek szántad.

 • Ajándékkártya mérete:
  A szabvány A5 méretű 148 X 210 mm

 • Ajándékkártya érvényessége:
  Biztonsági szempontok miatt az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, de egy egyszerű regisztrációval és bejelentkezéssel, vásárlás nélkül is beválthatod Bion pontokra, ami a webáruházban a nevedhez tárolódik és így időkorlát nélkül később bármikor felhasználhatod a teljes összeget. Tehát, az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 6 hónapig érvényes, az értékének felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére, illetve Bion pontokra váltására nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

 

Működése:

 • A kártya a hatályos törvényeknek megfelelően MENTES az áfától, mert az áfa a kedvezményezett általi felhasználáskor van megfizetve.

 • Ajándékkártya felhasználása:
  • A "Pénztár" oldalon a "Bionpontok, Ajándékkártyák, Kedvezmények" résznél van lehetőséged a kapott sorszám megadására, és a rendszer automatikusan levonja az ajándékkártya értékét a rendelésed végösszegéből.
  • Abban az esetben, ha nem használod fel a teljes értéket, mert a rendelésed végösszege kevesebb, akkor a különbözetet jóváírjuk Bion pontok formájában a webáruházban. Ez a következő rendelésedbe automatikusan beleszámolódik, és annyival kevesebbet kell majd fizetni.
  • Egy rendeléshez több ajándékkártyát is beválthatsz.
  • Az ajándékkártya nem számít kedvezménynek, így az mellé Bionkódokat is beválthatsz

 • Felhasználása rendelés nélkül (feltöltés):
  A webáruházba bejelentkezést követően a "Saját pontok" oldalon lehet feltölteni az ajándékkártya értékét, hogy időkorlát nélkül felhasználhatóvá váljon.

Bionom ajándékkártya felhasználása regisztrációhoz kötött?

Sziasztok!

Lehet, hogy buta kérdésem lesz: ha olyan valakinek vettem ajándékkártyát karácsonyra, aki nem ismer benneteket, így nem is regisztrált még, akkor regisztrálnia kell előbb ahhoz, hogy a kártyáját felhasználja? 

Azért kérdezem, mert elolvastam a kártyán lévő tájékoztatót és nem láttam benne instrukciót arra vonatkozóan, hogy mi a felhasználásának menete.

Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Betty képe

Bionom kártyával való fizetés és a regisztráció

Szia!

Mindenképp regisztrálnia kell a megajándékozott személynek, amennyiben nincs még nálunk saját kódja, mert különben nem tud vásárolni, hiszen a vásárláshoz szükséges belépnie, és a kiszállításhoz is kellenek majd az adatai.

Értékelés: Nincs
RJudit képe

ha nem tudom a kedvezményezett emilcímét...?

Sziasztok!

Ha nem tudom a kedvezményezett emil címét, hogyan tudok ajándékkártyát venni?

Értékelés: Nincs
Isti képe

Ajándékkártya

Két lehetőséged van, vagy megadod pl. a saját címedet, ebben az esetben a felhasználást ami nem a Te email címeddel történik (azaz bárki más használja fel rajtad kívül), azt jóvá kell hagynod.

A másik lehetőség, hogy nem lesz "védett", így a kártyán lévő kóddal bárki felhasználhatja, nem kérünk Tőled jóváhagyást.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
RJudit képe

Kedves Isti!Köszönöm

Kedves Isti!

Köszönöm válaszodat. Próbáltam nem védetten kérni a kártyát, de nem enged tovább, hanem figyelmeztet arra, hogy a kedvezményezett e-mail címe nincs kitöltve.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Isti képe

Elnézést, azt nem írtam

Elnézést, azt nem írtam előzőleg, hogy az email cím kötelező mező, tehát akkor a saját címedet add meg nyugodtan abban az esetben is.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
RJudit képe

Kedves Isti!Rendben,

Kedves Isti!

Rendben, köszönöm a választ.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Szerintem szuper´jó az ötlet,

Szerintem szuper´jó az ötlet, már akartam kérdezni, hogy van-e ilyen fajta ajándékutalványra lehetöség és most itt van!! Remélem egész évben elérhetö lesz!! Aniko

Értékelés: Nincs
Sihe képe

Csudajó

Szuper az ötlet, a már "megtérített" barátaink is örülnének neki, nem mellesleg én is tudok tippet adni, aki engem szeretne meglepnide tanácstalan.

Értékelés: Nincs

szuper az egész ajándékkártya megoldás

Amikor írtátok, hogy lesz ajándékkártya, gondolkoztam, ha nekem kellene készítenem egy ilyet, hogyan csinálnám, milyen összeggel, hogyan lehetne beváltani. Hát mit mondjak, a szám is tátva maradt, olyan profin sikerült összehoznotok!!!. A verziók is nagyon tetszenek, leginkább a kedvezményezettnek történő postázás ötlete. Eddig is el voltam ragadtatva a honlaptól, ez most még jobban erősödött.  Nagyon ügyesek vagytok!!!

Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (4 szavazat)

Juhéjj!

Nekem tetszik! Gyorsan szétküldöm a linket, remélem még nem késő :) Puszi érte

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: