Termékek

Achát valódi ásvány medál gyógyító hatása

Summary

Az ásványok világában gyakorlatilag el lehet veszni, a csodás színek, az egyedi kövek mind arra késztetnek, hogy jobban elmélyedjünk ebben a világban. Nem beszélve arról sem, hogy milyen gyönyörű ékszereket lehet készíteni belőlük, és hatással vannak lelki és testi egészségünkre […]

valódi ásvány medál

Az ásványok világában gyakorlatilag el lehet veszni, a csodás színek, az egyedi kövek mind arra késztetnek, hogy jobban elmélyedjünk ebben a világban. Nem beszélve arról sem, hogy milyen gyönyörű ékszereket lehet készíteni belőlük, és hatással vannak lelki és testi egészségünkre is. Elmélyedve az ásványok csodálatos világában ismerjük meg egy picit közelebbről az achát ásványt és a belőle készült valódi ásvány medál gyógyhatását. Az achát nagyon változatos kinézetű, szemet gyönyörködtető ásvány, elnevezése a szicíliai Achetes folyó nevéből származik, és már az ókorban is készítettek belőle ékszereket. Napjainkban az achát valódi ásvány medál igen népszerű, egyrészt a kő különleges színének és formájának köszönhetően, másrészt az ásvány jótékony hatása miatt.

Az achát leginkább a stabilizáló és erősítő hatásáról ismert, amolyan nyugtató kő, gyógyítja az érzelmi sérüléseket, a szívfájdalmat. Úgy tartják, hogy a szívre helyezve jótékonyan hat az érzelmi rendellenességekre, amelyek gátolják a szeretet elfogadását. Talán ezért is viselik egyre többen valódi ásvány medál formájában. Mindezek mellett az achát kiegyensúlyozó kő is, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat, segíti az újrakezdést, erőteljes tisztító hatással rendelkezik fizikai és érzelmi szinten. Fizikai tulajdonságait illetően a hasra téve serkenti az emésztést és enyhíti a gyomorhurutot. Gyógyítja továbbá a szemet, a gyomrot és a méhet, tisztítja a nyirokrendszert és a hasnyálmirigyet, erősíti a hajszálereket, orvosolja a bőrbetegségeket.