Első Válogatott Bionom Termékek webáruház

Egy speciális és egyedülálló online biobolt - az Első Válogatott Bionom Termékek webáruházának látogatója vagy.

A biobolt különlegessége abban rejlik, hogy árukészletének összeállítását nem a piaci érdekek diktálták, hanem környezettudatos vásárlók igényei. Az AntalVali.com bionom közösségének, olvasóinak és szakértőinek négy éven át tartó folyamatos közös munkájának a gyümölcse ez a biobolt, amelynek létrejöttét hosszú hónapokig tartó elemzések, szigorú rostálások, és válogatások előzték meg.

Semmilyen esetben nem voltunk hajlandóak kompromisszumot kötni, és csak olyan termékek kerülhettek be a választékba, amelyek nem csak Antal Vali bionom hatóanyag-elemző igen kritikus rostáján mentek át, hanem az AntalVali.com szakértőiből és vezető tanácsadónőiből álló terméktanács is elfogadott.

A termékek kiválogatásánál a következő szempontokat vettük figyelembe:

  • minden termékünk megfelel
  • termékeink 80%-a rendelkezik natúr, organikus, bio vagy Demeter minősítéssel, az ezzel nem rendelkező termékek is ellenőrzött és/vagy vegyszermentes forrásból származnak
  • két azonos minőségű termék esetén törekedtünk arra, hogy lehetőleg magyar gyártó vagy magyar gazdaság termékét vegyük fel a kínálatba, ezzel is erősítve a magyar gazdaságot
  • az Ázsiából, Afrikából és Dél-Amerikából származó termékeink esetén fontosnak tartjuk a Fair Trade minősítést
  • minden termékünk esetében figyelembe vettük az ár-érték arányt, valamint a tisztasági követelmények mellett fontos volt a termék hatékonysága is.

Az árképzés tekintetében az adott termékre a magyarországi piaci ár alsó határa volt az irányadó.

Ezúton szeretnénk felhívni minden vásárlónk és leendő vásárlónk figyelmét, hogy

Válj Te is elégedett vevővé!

Ha meg vagy elégedve a nálunk vásárolt termékekkel, akkor kérlek térj vissza hozzánk, ugyanis minden vásárlásodból kedvezményben részesítünk. Ha olyannyira elégedett vagy, hogy barátaidnak, ismerőseidnek is ajánlod a bioboltot, akkor az ő vásárlásaik is növelik a kedvezményedet.

Ha valóban azt szeretnéd, hogy minden vevő elégedett legyen, akkor arra kérünk, hogy az egyes termékekre vonatkozó tapasztalataidat - hideget, meleget -, oszd meg a közösséggel, mert abban az esetben, ha több negatív tapasztalat is érkezik, akkor levesszük az adott terméket a kínálatból.

Ha bármelyik általunk forgalmazott terméket - a hagyományos kiskereskedelmi árat nézve - olcsóbban megtalálod, akkor azt kérjük, jelezd felénk, hogy lépéseket tudjuk tenni az árkompenzáció felé.

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy attól, hogy a  bioboltunkban megjelennek egy márka vagy gyártó bizonyos termékei, az nem garancia arra, hogy annak az adott márkának vagy gyártónak azon termékei is megfelelőek, amelyek nem kaphatóak a bioboltban. Az Első Válogatott Bionom Termékek webáruháza csak azon termékek tisztaságáért és hatékonyságáért vállalja a felelősséget, amelyek megtalálhatóak a választékban. Erről bővebben a "Soha nem a márka számít, hanem az összetétel!" c. blogbejegyzésben olvashatsz.

Kérjük, hogy vásárlás előtt olvasd el a vásárlással kapcsolatos tájékoztatót!

Kellemes nézelődést, és elégedett vásárlást kívánunk! >> Biobolt

Tartalom átvétel
  EVP kódom: