Sütés-főzés hozzávalók

Segédtermékek főzéshez, sütéshez (élesztő, sütőpor, zselésítő, tartósító, sűrítő stb.)

270Ft
 
  • Fertőtlenítés
  • Kenyérsütés
  • Légfrissítés
  • Sütemény sütés
270Ft

Étkezési szódabikarbóna 500 g

Étkezési szódabikarbóna, vagy más néven nátriumhidrogénkarbonát.

Néhány tipp a felhasználásra:

  • Fertőtlenítés
  • Kenyérsütés
  • Légfrissítés
  • Sütemény sütés
0Ft
 
0Ft

Bio Útifű maghéj, Bio - Psyllium Husk  (BiOrganik), 100 g, 300 g

Fogyasztása ajánlott:

0Ft
 
  • Kenyérsütés
0Ft

Sütőélesztő (Bioreal), 9 g 

Felhasználása: Az élesztőt keverjük össze a liszttel, majd használjuk fel a recept alapján. Az élesztőt nem kell vízzel összekeverni.

Kiszerelés: 9 g

Származási hely: Németország.

  • Kenyérsütés
550Ft
 
  • Gluténmentes
550Ft

Bio 3 magos tócsni keverék (Bauck Hof), 160 g

Kb. 15 db vegetáriánus tócsnihoz , ellenőrzött gluténmentes.

Elkészítési javaslat alaprecept 2-3 adaghoz:

  • Gluténmentes
390Ft
 
  • Kenyérsütés
390Ft

Kelesztő - Bio teljes kiőrlésű szárított kovász (Lecker's), 30 g

Teljes kiőrlésű rozsból készült, ellenőrzött gazdálkodásból származó bio szárított kovász.

Alkalmazás: 500g rozsliszthez egy teljes csomag kovászt használjunk, búzalisztből készült kenyérhez elég fél csomag.

Származás: Németország

  • Kenyérsütés
1.090Ft
 
1.090Ft

Agar-agar bio színtelen zselésítő lekvárok, tortazselé, krémek, kocsonyák, aszpikok, szószok készítéséhez   (Lecker's), 30 g

Tengeri algából készült bio zselésítõ anyag. Lekvárok, zselék, krémek, torták, kocsonyák valamint ízletes aszpikok elkészítéséhez ajánljuk. Semleges ízű, gyakorlatilag átlátszó zselé készíthető belőle. Tartósítószer mentes.

290Ft
 
  • Kenyérsütés
290Ft

Szárazélesztő (Rapunzel), 9 g

Leírás: Alkalmazása egyszerű, nem kell folyadékkal elkeverni, vegyítsük el a liszttel. Száraz, hűvös helyen tartandó. A zacskó tartalma (9 g) 500 g liszthez elegendő.

Felhasználható: Kenyérfélék, sütemények sütéséhez.Kiszerelés: 9 g

  • Kenyérsütés
1.350Ft
 
  • Sütemény sütés
1.350Ft

Szentjánoskenyér - liszt (Rapunzel), 65 g

Leírás: Sűrítőanyag, stabilizátor, térfogatnövelő, semleges ízű.

Felhasználás: Hideg vagy meleg folyadékkal keverjük el.  Levesek, szószok, tortaöntetek, desszertek, fagylaltok, főzelékek sűrítésére ajánljuk.

  • Sütemény sütés
440Ft
 
  • Gluténmentes
440Ft

BIO aranysárga lenmag, 250g (BiOrganik)

Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!

Alkalmazási tippek:

Epres sajttorta

  • Gluténmentes
2.340Ft
 
2.340Ft

Agar-agar (Rapunzel), 60 g

Leírás: Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.

0Ft
 
0Ft

Bio Kókusz Crunch (Banaban)

300 g700 g

A BANABAN bio kókusz crunch levegőn szárított kókuszdió húsából készül, miután az extraszűz kókuszolajat eltávolították belőle. Nem kezelt vegyi és adalékanyagokkal, nem fehérített, ezért megőrzi természetes barna színét.

3.260Ft
 
3.260Ft

Bio Kókusz Szirup (Banaban), 350 ml

Tartalom átvétel
  EVP kódom: