Sütés-főzés hozzávalók

Segédtermékek főzéshez, sütéshez (élesztő, sütőpor, zselésítő, tartósító, sűrítő stb.)

270Ft
 
  • Fertőtlenítés
  • Kenyérsütés
  • Légfrissítés
  • Sütemény sütés
270Ft

Étkezési szódabikarbóna 500 g

Étkezési szódabikarbóna, vagy más néven nátriumhidrogénkarbonát.

Néhány tipp a felhasználásra:

  • Fertőtlenítés
  • Kenyérsütés
  • Légfrissítés
  • Sütemény sütés
0Ft
 
0Ft

Bio Útifű maghéj, Bio - Psyllium Husk  (BiOrganik), 100 g, 300 g

Fogyasztása ajánlott:

0Ft
 
  • Kenyérsütés
0Ft

Sütőélesztő (Bioreal), 9 g 

Felhasználása: Az élesztőt keverjük össze a liszttel, majd használjuk fel a recept alapján. Az élesztőt nem kell vízzel összekeverni.

Kiszerelés: 9 g

Származási hely: Németország.

  • Kenyérsütés
1.090Ft
 
1.090Ft

Agar-agar bio színtelen zselésítő lekvárok, tortazselé, krémek, kocsonyák, aszpikok, szószok készítéséhez   (Lecker's), 30 g

Tengeri algából készült bio zselésítõ anyag. Lekvárok, zselék, krémek, torták, kocsonyák valamint ízletes aszpikok elkészítéséhez ajánljuk. Semleges ízű, gyakorlatilag átlátszó zselé készíthető belőle. Tartósítószer mentes.

290Ft
 
  • Kenyérsütés
290Ft

Szárazélesztő (Rapunzel), 9 g

Leírás: Alkalmazása egyszerű, nem kell folyadékkal elkeverni, vegyítsük el a liszttel. Száraz, hűvös helyen tartandó. A zacskó tartalma (9 g) 500 g liszthez elegendő.

Felhasználható: Kenyérfélék, sütemények sütéséhez.Kiszerelés: 9 g

  • Kenyérsütés
390Ft
 
  • Kenyérsütés
390Ft

Kelesztő - Bio teljes kiőrlésű szárított kovász (Lecker's), 30 g

Teljes kiőrlésű rozsból készült, ellenőrzött gazdálkodásból származó bio szárított kovász.

Alkalmazás: 500g rozsliszthez egy teljes csomag kovászt használjunk, búzalisztből készült kenyérhez elég fél csomag.

Származás: Németország

  • Kenyérsütés
550Ft
 
  • Gluténmentes
550Ft

Bio 3 magos tócsni keverék (Bauck Hof), 160 g

Kb. 15 db vegetáriánus tócsnihoz , ellenőrzött gluténmentes.

Elkészítési javaslat alaprecept 2-3 adaghoz:

  • Gluténmentes
1.350Ft
 
  • Sütemény sütés
1.350Ft

Szentjánoskenyér - liszt (Rapunzel), 65 g

Leírás: Sűrítőanyag, stabilizátor, térfogatnövelő, semleges ízű.

Felhasználás: Hideg vagy meleg folyadékkal keverjük el.  Levesek, szószok, tortaöntetek, desszertek, fagylaltok, főzelékek sűrítésére ajánljuk.

  • Sütemény sütés
440Ft
 
  • Gluténmentes
440Ft

BIO aranysárga lenmag, 250g (BiOrganik)

Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!

Alkalmazási tippek:

Epres sajttorta

  • Gluténmentes
0Ft
 
0Ft

Bio Kókusz Crunch (Banaban)

300 g700 g

A BANABAN bio kókusz crunch levegőn szárított kókuszdió húsából készül, miután az extraszűz kókuszolajat eltávolították belőle. Nem kezelt vegyi és adalékanyagokkal, nem fehérített, ezért megőrzi természetes barna színét.

2.340Ft
 
2.340Ft

Agar-agar (Rapunzel), 60 g

Leírás: Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.

3.260Ft
 
3.260Ft

Bio Kókusz Szirup (Banaban), 350 ml

Tartalom átvétel
  EVP kódom: