Hüvelyesek

0Ft
 
0Ft

Lencse, fekete, beluga (Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Főzés előtt nem kell beáztatni, ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz. Köretként fogyasszuk halak és szárnyasok mellé. Ízesíteni köménymaggal és szerecsendióval ajánlott.

740Ft
 
740Ft

Bio Adzukibab (Biorganik), 500 gKis szemű, vörös színű babfajta. Jellegzetes ízű, könnyen emészthető. Rendkívül népszerű egész Kelet-Ázsiában és a Himalája vidékén.

890Ft
 
890Ft

Bio Vöröslencse (Biorganik), 500 gFelhasználása: Köretként, főzeléknek, levesnek, tölteléknek, salátabetétként vagy pástétomnak.Népszerű lencsefajta különlegesen rövid főzési idővel. Kiváló alapanyag pástétomnak is.

0Ft
 
0Ft

Lencse, vörös, egész (Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Készíthetnek belőle kenyeret, tölteléket is, curryvel, főételként vagy köretként tálalhatják.

0Ft
 
0Ft

Lencse, barna (Glück), 500 gFelhasználási javaslat: Főzeléknek rendkívül ízletes és nagyon tápláló, zölden viszont salátaként fogyasztható.

Receptek, felhazsnálás:

0Ft
 
0Ft

Sárgaborsó, magyar (Glück), 500g

Felhasználási javaslat:  Levesek, főzelékek készíthető belőle.

Receptek, felhasználás:

Sütőtökös sárgaborsó főzelék

0Ft
 
0Ft

Csicseriborsó (magyar)(Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Levesnek, főzeléknek, pürének és salátának is kiválóan alkalmas.

990Ft
 
990Ft

Mungóbab (BiOrganik), 500 g

Leírás: A mungó bab Dél-Ázsiából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta.

Felhasználása: Leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen megfőzve is fogyasztható.

1.015Ft
 
1.015Ft

Adzuki bab  (Rapunzel), 500 g

1.310Ft
 
1.310Ft

Lencse (fekete) Beluga - "vegetáriánusok kaviárja" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A fekete lencsét gyakran a lencsék kaviárjaként emlegetik, amelyet apró és fénylő héjának köszönhet. Íze: fűszeres - aromás, diós beütéssel.

Használható: Ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz és köretként.

1.130Ft
 
1.130Ft

Csicseriborsó - "érrendszerünk őre, bagolyborsó" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A keleti konyha nélkülözhetetlen kelléke a kuszkusz-hoz. Már az ókorban a görögök és a rómaiak is ismerték, és termesztették. 

A zöldségfélék közül kiválóan illik hozzá a zeller, a padlizsán, a sárgarépa, a paradicsom, a burgonya és a vöröshagyma is.

1.280Ft
 
1.280Ft

Bab fehér (Rapunzel), 500 g

Leírás: Klasszikus, régóta termesztett babfajta.

Felhasználható: Egytálátelek, levesek (minestrone), saláták készítéséhez.

Áztatási idő: kb. 8 - 12 óra

1.790Ft
 
1.790Ft

Bab fehér- Jumbo   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Tetszetős és ízletes babfajta.

Felhasználható: Főzelékek, levesek, saláták és egytálételek készítésére, vagy előételként.

Áztatási idő: kb. 8 - 12 óra

Főzési idő: kb.1,5 - 2 óra

Tartalom átvétel
  EVP kódom: