Hüvelyesek

0Ft
 
0Ft

Lupintöret  BIO, (Rapunzel), 250g

Ez a hüvelyes magas fehérjetartalmával kiváló alternatívája a halnak, szójának. Salátához, Taboulé készítésére, töltelékként, vagy vegetáriánus bolognaihoz is felhasználhatjuk.

0Ft
 
0Ft

Sárgaborsó, magyar (Glück), 500g

Felhasználási javaslat:  Levesek, főzelékek készíthető belőle.

Receptek, felhasználás:

Sütőtökös sárgaborsó főzelék

0Ft
 
0Ft

Csicseriborsó (magyar)(Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Levesnek, főzeléknek, pürének és salátának is kiválóan alkalmas.

1.040Ft
 
1.040Ft

Mungóbab (BiOrganik), 500 g

Leírás: A mungó bab Dél-Ázsiából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta.

Felhasználása: Leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen megfőzve is fogyasztható.

0Ft
 
0Ft

Lencse, vörös, egész (Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Készíthetnek belőle kenyeret, tölteléket is, curryvel, főételként vagy köretként tálalhatják.

740Ft
 
740Ft

Bio Adzukibab (Biorganik), 500 gKis szemű, vörös színű babfajta. Jellegzetes ízű, könnyen emészthető. Rendkívül népszerű egész Kelet-Ázsiában és a Himalája vidékén.

960Ft
 
960Ft

Bab, fekete   (Rapunzel), 500 g

Leírás: Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét.

Felhasználható: Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként.

Áztatási idő: kb. 8 - 12 óra

0Ft
 
0Ft

Színes hüvelyesek BIO, (Rapunzel), 500g

Színes változatosságot nyújt a legnépszerűbb hüvelyesekből levesek, egytálételek, felfújtak készítéséhez.

0Ft
 
0Ft

Lencse, barna (Glück), 500 gFelhasználási javaslat: Főzeléknek rendkívül ízletes és nagyon tápláló, zölden viszont salátaként fogyasztható.

Receptek, felhazsnálás:

0Ft
 
0Ft

Lencse, fekete, beluga (Glück), 500 g

Felhasználási javaslat: Főzés előtt nem kell beáztatni, ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz. Köretként fogyasszuk halak és szárnyasok mellé. Ízesíteni köménymaggal és szerecsendióval ajánlott.

890Ft
 
890Ft

Bio Vöröslencse (Biorganik), 500 gFelhasználása: Köretként, főzeléknek, levesnek, tölteléknek, salátabetétként vagy pástétomnak.Népszerű lencsefajta különlegesen rövid főzési idővel. Kiváló alapanyag pástétomnak is.

1.015Ft
 
1.015Ft

Adzuki bab  (Rapunzel), 500 g

1.310Ft
 
1.310Ft

Lencse (fekete) Beluga - "vegetáriánusok kaviárja" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A fekete lencsét gyakran a lencsék kaviárjaként emlegetik, amelyet apró és fénylő héjának köszönhet. Íze: fűszeres - aromás, diós beütéssel.

Használható: Ajánljuk salátákhoz, levesekhez, hidegtálhoz, csíráztatáshoz és köretként.

1.130Ft
 
1.130Ft

Csicseriborsó - "érrendszerünk őre, bagolyborsó" (Rapunzel), 500 g

Leírás: A keleti konyha nélkülözhetetlen kelléke a kuszkusz-hoz. Már az ókorban a görögök és a rómaiak is ismerték, és termesztették. 

A zöldségfélék közül kiválóan illik hozzá a zeller, a padlizsán, a sárgarépa, a paradicsom, a burgonya és a vöröshagyma is.

Tartalom átvétel
  EVP kódom: