Warning: max(): Array must contain at least one element in /var/www/bionomweb/docroot/blog/wp-content/plugins/contact-form-7-mailchimp-extension/lib/tools.php on line 119 Paradicsomos vöröslencse főzelék - Bionom

A vöröslencse örök sláger, finom, gyorsan megfő, sokféleképp variálható, és természetesen egészséges is! Íme még egy recept a kedvenceimből. Fogyasszátok jó étvággyal!

Hozzávalók:

Elkészítése:
  1. Az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem az olajon, majd hozzáöntöm a megmosott lencsét.
  2. Felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje.
  3. A megpucolt répát késes aprítóval feldarabolom, és ezt is a lencsére borítom.
  4. Ízlés szerint fűszerezem, jól összekavarom, és készre főzöm.
  5. Ezután hozzáöntöm a paradicsomot, pár perc alatt összefőzöm, és már tálalhatom is!

Jó étvágyat kívánok!

Az egészségnevelés, önismeret, tudatosság témakörében mozgó, tájékoztató blogbejegyzéseket, cikkeket írok. Kulcsfontosságúnak tartom a megfelelő kommunikációt és nyitottságot.

Három gyermek édesanyja vagyok. Szakmámat, végzettségemet a humán egészségügyben szereztem, jelenleg természetgyógyászatot tanulok. Hiszem, hogy ez a “két irány” remekül összehangolható és egymásra építhető. Folyamatosan képzem magam, a napokban szereztem meg a BLS-AED instruktori oklevelemet.