A címe mindent elárul. Nálunk otthon, ha paradicsomos tésztáról van szó, ő a befutó. 🙂

Hozzávalók:

Elkészítése:

  1. A vöröshagymát feldarabolom, pici olajon és vizen megdinsztelem.
  2. Közben a megpucolt répákat, fokhagymákat késes aprítóval összeaprítom, majd a vöröshagymára borítom. Fűszerezem, pici vízzel felengedem, és megpárolom.
  3. Ezután hozzáöntöm a sűrített paradicsomot vagy a friss darabolt paradicsomot, majd összefőzöm.
  4. Végezetül hozzákeverem a rizstejszínt, és ha szükséges, a szentjánoskenyér-lisztet.
  5. Picit még rotyogtatom, majd a főtt tésztára kanalazom.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Az egészségnevelés, önismeret, tudatosság témakörében mozgó, tájékoztató blogbejegyzéseket, cikkeket írok. Kulcsfontosságúnak tartom a megfelelő kommunikációt és nyitottságot.

Három gyermek édesanyja vagyok. Szakmámat, végzettségemet a humán egészségügyben szereztem, jelenleg természetgyógyászatot tanulok. Hiszem, hogy ez a “két irány” remekül összehangolható és egymásra építhető. Folyamatosan képzem magam, a napokban szereztem meg a BLS-AED instruktori oklevelemet.