Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital
(EM-Tech), 1liter

 • Bélflóra harmonizálás
 • Bélrendszeri zavarok
 • C-vitamin forrás
 • Immunmodulálás
 • Szabadgyök lekötés
 • Székrekedés ellen
 • Vitaminizálás
6.300Ft
4.20361
Értékelés: Nincs Átlag: 4.2 (194 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • GYIK

Emóció 7,84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital flavonoiddal

Figyelem: Az Emóciót ajánlott szobahőmérsékleten tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!

Többféle jótékony hatású baktériumot (például Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae), flavonoidot (meggy, kékszőlő, fekete ribizli sűrítmény), antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, amely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat. "Az emberi test legfőbb károsítója az aktív lekötetlen oxigén. Habár egyrészről az aktivált oxigén elpusztítja a testbe behatolt kórokozókat, így tehát elengedhetetlen az ember számára, másrészről, ha túl sok keletkezik belőle, nagy kárt okoz a sejtekben és a génekben. A szabad gyökű oxigén által előidézett oxidáció jelenti a testben az öregedést és a betegségek keletkezését. A növény leveleiben, a gyümölcsökben található flavonoidok csoportjához számos vegyület tartozik. Többek között a zöldség, a gyümölcs, a mezei növények és a gyógynövények tartalmazzák ezeket és az a kémiai funkciójuk, hogy lekössék az aktivált oxigént, elősegítsenek különböző enzimtevékenységeket vagy gátolják azokat. Megkötik az aktivált oxigént, maguk ártalmatlan erőteljes antioxidánsok, amelyek a semleges zsírok és a koleszterin lerakódását akadályozzák meg, a testet megvédik az erek és hajszálerek oxidatív károsodásaitól és az is ismert, hogy elősegíti a szív és agyi erek egészséges működésének fenntartását.

Az immunitás azt a képességet jelenti, hogy a testbe kívülről behatoló anyagokat megtámadja, elhárítsa és adott esetben megsemmisítse. Ezt a képességet antioxidációs erőnek is tekinthetjük. A kiváló antioxidáns szedése az immunerők erősítésével jár együtt.” Shigeru Tanaka – Egészségesen és életerősen antioxidánsokkal Az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. Az Emóció 7,84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro – mezo - , és makro elemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

Az Emóció flakonján ez szerepel: 1 cm3-ben 300.000.000, körülbelül az élő csíraszám.

 Napi ajánlott adagolás: 1-2 alkalommal 30 ml - önállóan vagy 2 dl folyadékkal higítva.

 Ajánlott szobahőmérsékleten tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!

 Emóció és Embio téli időszakra vonatkozó tudnivalói: 

 1. lehetőség szerint ne tedd hűtőbe, nem tesz jót a folyadéknak, ha hűtve van
 2. téli időszakban a szállítás során nem tudjuk kikerülni a hűlési folyamatokat, ezért miután megérkezett a csomag tartsd 24 órán át szobahőmérsékleten
 3. gyártási folyamatonként változhat az ízvilága, ami az organikus cukornádmelasz összetételének, minőségének köszönhető. Tekintsd természetesnek ezt a folyamatot, hisz a minőségén nem változtat. Minden gyártás be van vizsgálva, élettani hatása ugyanaz minden terméknek.

A készítményben előforduló esetleges üledékképződés és szálasodás természetes folyamat. Az íz, illat aroma változhat, ez a folyamatos élettevékenységre utaló tulajdonság.

Az Emóció 7,84-nek semmilyen káros mellék- és utóhatása nem ismert.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése.

Összetétel: Cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, Élőflóra:

 • Tejsavbaktériumok: Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactoccocus lactis
 • Élesztőgombák: Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum.

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak. Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabadgyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén, hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fentartásához.

  Emóció kisokos:

Lehet-e folyamatosan inni vagy kell szünetet tartani?

Üdvözlöm, meddig lehet inni Emóció 7.84 italt napi két alkalommal, reggel és este? Lehet folyamatosan megszakítás nélkül?Köszönöm szépen a választ:)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció megszakítás nélkül

Folyamatosan, megszakítás nélkül is lehet inni az Emóciót. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Emocio kezdőknek

Sziasztok!

Kezdő emocio hasznalokent szeretnek a tarolasrol es az adagolasrol kerdezni. Szoptató kismama vagyok, aki csaszaros leven szeretné megerositeni az immunrendszeret ezért a mar regota szemezett emocioval kezdtem.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció kezdő kismamának

Szia! 

Adagolás naponta 1-szer vagy 2-szer 30 ml, tárolása pedig szobahőmérsékleten történjék, nincs szükség hűtőre, mert a jó bacik nem szeretik a hideget. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Emocio íze

Olyan kérdésem lenne,  hogya fele üveg már fogyóban, pozitív változás kozerzetben és emesztesben már meg mutatkozott,  azonban két napja fehéres picur darabkak vannak a kiontott adagban. Fogyasztás előtt mindig osszerazom,  ezt jól teszem? Valamint ezzel egyidejűleg vettem észre, hogy mintha erjedés íze vagy erjedtebb lenne. Mintha a nyelvemet bizsergetné. Tárolás szempontjából egy taroloban ahol mindig hűvös van, tartom,  nem hűtőben. Fogyaszthatom tovább vagy valami történt vele?  Válaszát előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Fehéres darabkák és erjedés

Szia! 

Az Emóció egy fermentált (erjesztett) készítmény, ami élő, tehát folyamatosan változik az íze, tovább fermentálódik. Ennek hatására szaporodik benne a béta-glükán, ami jó nekünk, hiszen a béta-glükán elengedhetetlen az immunrendszer egészséges működése szempontjából.A fehéres cumó a szaporodó béta-glükán benne.  regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

1 éves babának

Sziasztok!

Az 1 éves kislányomat egyre többet szeretném már közösségbe vinni, és arra gondoltam, hogy nem ártana egy kicsit besegíteni az immunrendszerének. Emócióra és Manó Mannára gondoltam első körben, viszont nem tudom, hogy a kettő együtt nem sok-e, hiszen még elég kicsi. Ha a kettő mehet együtt, milyen adagolást javasoltok? (Szerencsére még anyatejes)

Előre is köszi!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Anyatejes, 1 éves kislány

Szia! 

Mehet a kettő együtt, de szerintem első körben elég lenne az Emóció (kétszer 10 ml), főleg, hogy még anyatejes. Inkább a K2 D3 komplexet és a halolajat (1 teáskanál) ajánlom mellé, ha még eddig nem szedtétek. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Szoptatás

Szeretném kérdezni, hogy szoptatás alatt elkezdhető bármikor az Emóció szedése? Még nem szedtem, hogy érdemes elkezdeni? A 3 hetes babám pocakfájós és arra is keresek megoldást. Köszönöm! 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emócio

Érdemes, nyugodtan!

Értékelés: Nincs

Hogy érdemes adagolni,

Hogy érdemes adagolni, bevezetni az étrendbe szoptatás alatt? Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció szoptatás alatt

Szia! 

Mármint te szeretnéd szedni szoptatás alatt, igaz? Nyugodtan szedheted az előírt adagolási útmutató szerint (naponta egyszer-kétszer 30 ml). Ha gondolod, kezdd fél adaggal (kétszer 15 ml), és a későbbiekben emelheted 30 ml-re.

A babának pocakfájásra próbáljátok ki a Stadelmann édeskömény-kömény hasmasszázsolajat! Nekünk a Szoptatóolaj vált be, ugyanúgy hasmasszírozásra használva, de az előbbi még speciálisabb. 

Értékelés: Nincs

Túlélik-e II.

Jó napot kívánok!

Nyaralásra szeretném magammal vinni a bontatlan üveget, csak nem tudom hogy egy 8-10 órás utazásra hogyn csomagoljam el. Általaban az utastérben is elég meleg szokott lenni,25ºC-nál biztos magasabb lesz. Tegyek-e esetleg mellé jégakut, vagy elég egy hőtartótasak. Milyen megoldás lenne a legmegfelelőbb? Előre is köszönöm!

Timi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Nem kell jégakku!!!

Az Emóció bírja a meleget, sőt, inkább a hideggel nincs jóban! Úgyhogy semmiképp sem kell a jégakku és semmi hűtés! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (3 szavazat)

Túlélik-e

Sziasztok! Már hosszabb ideje szedem az Emóciót, de csak most merült fel bennem, hogy az Emócióban található jótékony bacik túlélik-e az emésztési folyamatokat ( gyomorsav, enzimek stb. )? Előre is köszönöm a válaszotokat. :)

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Túlélik

Szia!

Pont ez a lényege a terméknek, hogy hasznosíthassuk belőle a jótékony bacikat... Megtalálhatók benne a bacik tápanyagai is, ezért nem halnak éhen, mire eljutnak rendeltetési helyükre.

Értékelés: Nincs

Emóció mellé vitamin

Sziasztok! Emóció mellé milyen B6 vitamint adjak a 2 és fél éves

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Gyanítom, lemaradt a hozzászólás egy része...

Mit szerettél volna még írni? 

Értékelés: Nincs

Emóció és rost koktél

Sziasztok! :) Megszeretném kérdezni, hogy bélflóra helyreállítás céljábó, hogy kellene szedni ezt a terméket, illetve rendeltem még hozzá, prebiotikus rost koktélt, szedhetőek együtt? Illetve azt hogy kellene szednem?

 

Üdv. Lilla

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció és rost koktél együtt

Szia! 

Természetesen szedhetők együtt, sőt, nagyon is jól kiegészítik egymás hatását! 

Az Emóció adagolása naponta egyszer vagy kétszer 30 ml, a rost koktélból pedig 1 evőkanállal kell elkeverni egy pohár vízben. Legalább egy hónapig érdemes szedni mindkettőt. 

Értékelés: Nincs

tejallergia kérdés

Kedves Tanácsadók!

 

Érdeklődni szeretnék, hogy a tejallergiás (tejfehérje allergia) 4 éves kislányom fogyaszthatja-e az Emóciót? Sajnos nagyon nehéz olyan probiotikumot találni, ami nem tartalmaz tejszármazékot :(

Köszönettel:

Adrienn

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Nincs benne tejfehérje

Fogyaszthatjátok tejfehérje allergia esetén is! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Kisbaba emocio és más vitaminok

7 hónapos kislányomnak adjak emociot? 

D vitamint kap, mást is javasolsz még?

Szopizik még egy keveset, kap 2-szer főzeléket, 2-szer gyümölcsöt, reggel tejpépet, este sinlacot.

Köszi, Évi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Kisbabának

Szia! 

Indokolt esetben kaphat Emóciót 7 hónaposan, de ha egészséges, akkor szerintem 1 éves kor alatt nem "kell" neki kiegészítés a D-vitaminon kívül. 

Értékelés: Nincs

Terhesseg alatt

Sziasztok, 

Ulcerativ Colitis-em van eppen remisszioban, de a belfloramat szeretnem kicsit helyretenni egy nagyobb gyulladasos idoszak utan, ajanlott e terhesseg alatt is szedni? Koszonom, Brigi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció várandósan is!

Várandósság alatt is szedhető! yes.gif

Értékelés: Nincs

Tejfehérje allergia

Az lenne a kérdésem, hogy tejfehérje allergiàs gyermeknek (2,5 éves) lehet-e adni ezt a készítményt? Sajnos felszívódási problémája is van, én még a szimbiotikus almalét gondoltam adni a lányomnak. A Manó Mannát sajnos nem eszi meg :-(

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Tejfehérje és az Emóció

Szia! 

ITT találod a részletes választ. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Egy ujabb kerdes

Szio! tegnap irtam, hogy a 2 es fel eves fiam kanyar nelkul bevette mind az emociot, a mannat, a halolajat es a dvitamint is..viszont tegnap is, es ma is tobbszor csuklott, amit nem szokott...es ebed utan vissza is jott egy csoppnyi ebed.. a kerdesem az, hogy lehetseges ez az emociotol (en arra gonodolok) ,lehet hogy kisebb mennyiseget adjak neki mig hozzaszokik a kis szervezete? arra gondoltam 15 ml helyett,holnap 5 ml-t kap, majd szepen emelek az adagokon

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Szerintem teljesen jól gondolkodsz

Jó ötlet az adag csökkentése, majd fokozatos emelése. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

éhség

Sziasztok!

Kb. egy hete szedem az emóciót, s azt vettem észre, hogy nagyon éhes vagyok, szinte folyamatosan. (paleós étrenden vagyok,  így nem lehet az ételtől)

Ez lehet az emóciótól? Reggel éhgyomorra veszem be, lehet, hogy máshogy kellene szedni?

Köszönöm szépen!

Andi

 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Bionom.hu - Pálma képe

Éhség és emóció

Ha valami nincs rendben az emésztésünkkel, gyomrunkkal, az gyakran csökkent étvággyal jár. Szerintem elkezdett hatni jó irányban az emóció, és azért lettél éhesebb. Nem gondolnám, hogy ez a fokozott étvágy sokáig tartana. Szerintem néhány hét alatt beáll az emésztésed... Próbálj gyakran, keveset enni.

Értékelés: Nincs
cili81 képe

Szeretnék tartani egy Emóció kúrát

Sziasztok!

Szeretnék tartani egy Emóció-kúrát elsősorban a jótékony bacijai miatt.

A leírása szerint sok vitamin és nyomelem is van benne. Akkor esetleg kis időre kiválthatom vele valamelyik alapvitaminomat pénztárcakímélés céljából? Longo Vital+Huminiqum+k1-k2-d-vitamint szedek most már jó pár hónapja rendszeresen.. Valamelyiket helyettesíthetem vele?

Köszi, Cili

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Kiváltható-e valamelyik készítmény?

Szia! 

Szerintem a Longo Vital-t felválthatod most vele! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs
cili81 képe

Azt hittem, nem érkezett be

Köszi szépen Meli!

Jaj azt hittem, hogy ez a kérdésem nem érkezett be, úgyhogy nemrég megírtam újra, booccsiii....

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Semmi baj!

winkkiss.gif

Értékelés: Nincs

Imyser érzékenység, Emóció is?

Sziasztok,

nemrég kipróbáltam az Imysert, de nem bírtam inni, mert nagyon érzékennyé vált az emésztőrendszerem tőle, sokkal rosszabb lett, mint korábban volt. Arra gyanakszom, hogy az oka a fermentáció során keletkező hisztamin.

Szívesen kipróbálnám az Emóciót, de egy-két evőkanál tesztért még egyszer 7 ezer Ft nem olyan jó móka...

Nincs esetleg kisebb kiszerelés?

Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Próba Emóció

Sajnos már nincsen próba az Emócióból, régebben még a személyes átadóban is volt lehetőség megkóstolni. Bár gyanítom, hogy nálad nem az íz, hanem a hatás a kérdés, és ahhoz bizony huzamosabb ideig kell használni, nem elég 1-2 alkalom. Már csak azért sem, mert van olyan, hogy az elején felerősödnek a tünetek, és csak néhány hét után vehető észre az igazi hatása. A baciknak idő kell, a jó a munkához!
Hisztamin valóban előfordulhat az élelmiszerekben, de inkább az alkoholosban, a tejsavasban kevésbé. (márpedig ez, az!) A szervezetben is van belőle, ha azzal lenne bajod, akkor a fogyasztása során azonnal bőrpírt és heves hasmenést okozna.

Értékelés: Nincs

Emóció és rügyelixìr

Csipkerózsa rügyelixìrrel be lehet venni egyidejűleg az Emóciót? Este, lefekvés előtt kellene mindkettőt beadni a kislányomnak, és az 1-2 órás elkülönìtés ilyenkor nehezen kivitelezhető. Egyébként mézzel is be lehet venni az Emóciót?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Rügyelixírt csak önmagában érdemes

Szia! 

A rügyelixírt el kell különíteni valamilyen módon. Akkor inkább az Emóciót csak reggel vegyétek be, az egész napi adagot, és maradjon meg a rügyelixírnek az este.

Értékelés: Nincs

Méz és Emóció

Az előző hozzászólásomban kérdeztem hogy mézzel be lehet-e venni az Emóciót? És mi történik ha nem sikerül elkülönìteni étkezéstől?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mehet mézzel

Mehet mézzel az Emóció! 

Ha a rügyelixírt nem sikerül elkülöníteni, akkor nem hasznosul maximálisan.

Értékelés: Nincs

Egészségmegőrzés

Sziasztok!

Nem tudtam hova besorolni a kédésem, ezért írok ide. Azt szeretném tudni, hogy egészségmegőrzés céljából milyen étrendkiegészítőket ajánltok. Nekem alulműködik a pajzsmirigyem. Szedük Béta Glükán Elixírt és Emóciót (egyik nap ezt, a másik nap azt), K2 D3 vitamin Fortet, Q10 lazacolajat, E-vitamin cseppeket  (Nature Vitality) valamint egy hete Maca port is. A kislányunk 2,5 éves, ő Manó Mannát és K2 D3 vitamint, néha Emóciót. Az lenne a kérdésem, hogy ez így elég-e, illetve, hogy érdemes-e időnként leváltani egyiket, másikat, és ha igen, milyen időközönként és mire? Maca kivételével szeptember óta folyamatosan szedjük ezeket. És még egy, hogy milyen és mennyi Omega 3-at ajánlanátok a 2,5 éves kislányunknak? Vagy szedheti ő is a Q10 lazacolajat?

Köszönöm:

Zita

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Teljesen jó így!

Szia! 

Jól csináljátok! A kislánynak is jó lenne valamilyen omega zsírsav forrás, ahogy írtad is, halolaj vagy krill olaj. A q10-et szükségtelen szednie, mert az ő szervezete még megtermeli a szükséges mennyiséget. 

Vagy az Omega3 halolajat, vagy a krillolajat ajánlott neki szedni. Előbbiből egy teáskanálnyi, utóbbiból egy kapszula a napi gyerek-adag. 

Hogy érdemes-e váltani időnként valami másra? Érdemes lehet, mert komplexebb ellátottságot nyújthat, ha váltogatjátok a különböző készítményeket. Gyerkőcnek pl. a Flavon koktél, Karotin koktél, Vadon Gyöngye, Okos Kata stb. ami finom és hasznos.

Felnőtteknek is ugyancsak jók ezek is, de van még sok-sok más hasznos tápanyagforrás. Bármelyik komplex vitamin jó, amit jónak gondoltok. Akár a por, tabletta, kapszula, folyékony vagy lekvár állagú készítményt szeretitek, mindegyikből található.  Érdemes mondjuk EZEK között szétnézni. Nincs egyébként szabály, hogy mikor kell váltani másik készítményre. Amikor már úgy érzitek, szívesen váltanátok, akkor keressetek valami másik, szimpatikus alternatívát. 

Értékelés: Nincs

Pajzsmirigy

Szia!

Köszönöm a gyors választ. Még egy kérdésem lenne. L-Thyroxint szedek az alulműködő pajzsmirigyemre. Emellett tud hatni a maca por a pajzsmirigyre?

Köszönettel:

Zita

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Hormongyógyszer mellett maca

A hormonharmonizáló hatását nem biztos, hogy ki tudja fejteni a szintetikus hormongyógyszer mellett, energetizáló hatását azonban nem befolyásolja. 

Értékelés: Nincs
Flifli képe

Emocio

Sziasztok! A 3. vagy 4. Emociomat iszom, de felmerült bennem egy kérdés, hogy kibontás után nem sokkal fehér dolgok uszkalnak a tetején, kisebb ill. közepes kor alakú valamik. Ez ugye a fermentacio miatt van, ez ugye nem penész ? Mert mindegyiknel volt es én megittam. Az íze savanykás. Erős illatú . Remelem nem penész, de ha az lenne h tudnám megkulonboztetni? Mi történik ha penészesen inna meg valaki? Okozhat bajt? A másik amit mondani szeretnek hogy múltkor rendeltem a feketeszeder puret es a kekszolole italt es sajnos mindkettő bepeneszesedett , az tuti penész volt mert ott fel lehetett ismerni. Nem tudom miért ugy taroltam ahogy kellett, es bőven a háromnegyede megmaradt, es nem volt kevés pénz, de igy a kukában landolt.:( Nem tudom másnak volt e mar ilyen problémája. Köszönettel Andi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emócióban a fehéres valami a béta-glükán

Ami ugye jó nekünk! yes.gif Ha penészes, akkor büdös, rohadtas szagú, de az Emóciónál ez szinte elképzelhetetlen, mert a jó bacik felveszik a harcot a kórokozókkal. 

A feketeszeder és kékszőlőlé mióta volt felbontva, amikor penészedést tapasztaltál? Nem nyúltatok bele mondjuk nyálas kanállal? 

Értékelés: Nincs
Flifli képe

Feketeszeder es kekszolole

Felbontás után egy héttel kb tapasztaltam, azt tudom hogy az elején, mert meg a háromnegyede megmaradt. Nem nyúltam bele, mert mindig elolvasom, h kell használni, mire kell vigyázni, nem tudom miért történt.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Feketeszederlé

Ha felbontottad, utána ajánlatos azonnal, illetve folyamatosan elhasználni azokat az italokat, amik semmilyen tartósítószet nem tartalmaznak. Így kb 1-2 hét alatt elfogy, azalatt nem szokott megpenészedni, ha hűtőben tartjuk. Ezért nem érdemes egyszerre megvenni, illetve kibontani és használni hasonló terméket, mert ha nem fogy el, akkor sajnos a kukában landol, bármilyen drága is. Egyszerre egyfélét nyissunk meg és fogyasszuk el. Érdemes ilyenkor az egész családnak kúrát folytatni...

Értékelés: Nincs
Flifli képe

Peneszedes

Köszi a válaszod, de egy szóval sem mondtam, h ezek egyszerre lettek kibontva. :). Ez egymástól függetlenül történt, nem egyszerre fogyasztottam őket. Viszont akkor a bibi ott lehet, h nem fogyasztottam el egy heten belül, mert nem tudtam h ennyire gyorsan el kell használni. Azt tudom h nincs benne tartósítószer, de hogy ilyen hamar ( 1 hét ) megromlik, azt nem. Csak a napi adag van feltüntetve, ami ugye egy kanál, azzal egy heten belül nem fogy el, az nincs feltüntetve, hogy egy ember nem tudja elfogyasztani annyi idő alatt h ne romoljon meg. Persze ad a családnak, ha tudja ezt az infót... Mindenesetre aki olvassa, annak hasznos info, h ne kerüljön ugyanebbe a hibába. Koszonettel Andi

Értékelés: Nincs

Emóció illata és íze

Kedves Bionom,

Múlt héten rendeltem az italt és most felbontásbál olyan, mint amikor egy enyhén szénsavas italt bontanék fel és az illata és íze is jóval erősebb és másabb,nem penészes, csak számomra furcsa,mert sokszor ittam már és nem tapasztaltam ilyen illatot. Olvasgattam a hozzászólásokat és valószínű a benne lévő baktériumok miatt lehet ez,csak szeretnék egy kis megerősítést,hogy ettől még jó az ital. 

Köszönöm szépen,

Mónika

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció más íze

Szia! 

Ha nem penészes, tuti nem romlott, hiszen gyakorlatilag nem tud megromlani, csak tovább fermentálódni (hiszen élő), ami jó. Ilyenkor lehet egy kicsit erősebb íze, illata. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs
Tulipiros képe

emóció és puffadás

Sziasztok!

Puffadhatok tőle? Régen nem tapasztaltam, most újrakezdtem szedni, semmi újat nem eszek, az étrendem nem változott mégis napok óta iszonyatosan puffadok. A hasam még sose volt ekkor. Ötlet?

Üdv: Tulipiros

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Előfordulhat puffadás eleinte

Szia! 

Ha gond van odabent, akkor szokott puffadás jelentkezni eleinte. Csökkentsd az adagot felére, aztán fokozatosan emeld a javasolt adagolásig. 

Értékelés: Nincs
Tulipiros képe

Csak 10 ml-t ittam... :(

Csak 10 ml-t ittam... :( Milyen gond lehet? Mióta életmódváltottam és megittam 1 üveg emot azóta eszméletlen jó lett az emésztésem, általános iskolás korom óta nem volt ilyen jó. Igaz, most hogy belegondolok az új emo előtt 1-2 héttel mintha lelassult volna, arra gondoltam, lehet a bűnözés miatt, mert akkor párszor jártam úgy, hogy a menzán elfogyott a tésztamenetes étel (salátát, húst szoktam enni), és kénytelen voltam fehérlisztet enni. Attól lehet? És meddig számíthatok puffadásra?

Köszönmóöm a gyors választ

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Fehér liszttől simán lehet

Főleg, ha el vagy "szokva" tőle. Azt nem tudom, hogy meddig, de szerintem néhány napig nem meglepő. 

Értékelés: Nincs

Mikor vegyem be?

Sziasztok!

Olvastam az adagolásnál, hogy 1-2 x 30 ml-t javasolt az Emócióbó napi szinten fogyasztani. Szeretném megkérdezni, hogy mikor célszerű bevenni? Előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Mikor a legjobb?

Szia! 

Legjobb reggel, éhgyomorra és este, lefekvés előtt. De bármikor beveheted. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Emóció!

Szia , a kislányom 3 éves es mióta megkezdte az ovit nagyon sűrűn van neki kemény szeklete es kérdeznem hogy az emóciót adhatom e neki milyen adagban es mennyi ideig . Köszönöm ☺️

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció 3 éves kislánynak

Szia! 

Nyugodtan kaphatja az Emóciót, naponta 2x15 ml-t adnék neki. Bármeddig szedheti folyamatosan. Fontos az is, hogy sok rostot fogyasszon, sok folyadék kíséretében. Ha a rostbevitel nehezen oldható meg, akkor egyik jó alternatíva a prebiotikus rost koktél. Még a mozgás is sokat segíthet, de gondolom, ez egy 3 éves kislánynál nem probléma. 

Értékelés: Nincs

Adagolás

Sziasztok!

Lehetne összefoglalni, hogy gyerekeknek milyen időskortól milyen mennyiséget ajánlotok? Keresgéltem a hozzászólásokban, de olyan idős gyerekeknek, mint az enyéim, nem találtok ajánlást.

Van egy 6,5 évesem fiam, akinek elég gyakran fájdogál a hasa, és miután kakil elmúlik a panasza. Elég bűzöseket pukizik is. Egyébbként felszívódási problémái is vannak. Mikor nyers zöldséget, gyümölcsöt eszik, akkor nem szívódnak fel a tápanyagok. Ilyenkor vashiányos is lesz , hiába adok neki vasat tartalmazó ételeket. Neki 2x20 ml-t gondoltam adni, nem tudom, hogy jó-e így vagy sok...

A 7,5 évesem pollenallergiás, neki 2x25 ml-t gondoltam. 

Ti hogyan javasoljátok?

Válaszotokat előre is köszönöm! :) (És persze ha van még amit jónak gondoltok nekik azt is :) )

Zsuzsa

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Adagolás gyerekeknek

Szia!

Szerintem 2-szer 15 ml elég mindkettőnek. Igazából nincs erre merev szabály, ha többet kapnak, akkor sincs semmi baj, mi is a felnőtt adagolási javaslat alapján próbálunk arányítani. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Vitamin, ásványi anyag, stb.

Kedves tanácsadó(k),

 

A termékeiket és a hozzájuk tartozó hozzászólásokat  böngészve úgy vettem észre hogy nagyon sok kérdés van az általános vitamin, ásványi anyag, stb. bevitel fedezésére alkalmas termékekről és azok adagolásáról.

Gondoltak már arra hogy készítsenek olyan termékcsomagokat (felnőtt, gyerek) amelyek segítségével a napi szükséges vitamin, ásványi anyag, stb bevitel fedezhető?

 

K.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

vitamincsomagok

Szia!

Igen, beszéltünk már erről, lehetséges, hogy lesznek is majd bizonyos csomagok, bár tény, hogy ahány ember, annyiféle szükséglet, igény, pénztárca...stb. 

Értékelés: Nincs
bayerlekinga képe

Kisebb kiszerelésben?

Korábban volt már téma, olyan jó volna ha lenne fél literesben is. Van, hogy elfogy és hirtelen kellene de az ára miatt sajnos épp nem megy...

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Kisebb emóció

Sajnos nem tervezik a kisebb gyártását!

Értékelés: Nincs

Szopizós, császáros, 7 hetes babának adható?

Sziasztok, 

Adhatom szopizós, császáros 7 hetes babámnak? Délutánonként már fáj a hasikája, nehezn pukizik. Azért kérdezem, mert lentebb írjátok, hogy 1 éves kor alatt nem aljánlátok, csak ha gond van... Az hogy császárral született és fáj a hasa elég indok az emoció adására?

A következő kötelező injekció miatt kapja a nyírfanedvet és kap még D3K2 is.

Ezekkel együtt, egy időben beadható az emoció vagy várjak köztük egy szoptatást?

Köszönettel, Kata

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Babának is adható

Szia! 

Igen, kaphatja a Babó! 5 ml-t adnék neki belőle. A Nyírfanedvet érdemes külön adni, mindentől elkülönítve, a másik kettő mehet együtt. 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Higítva? Mikor?

Köszönöm a gyors választ! 

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen módon lehet beadni egy ilyen csöppségnek?

Higítva? Én sem bírom magában meginni ... Kanállal, pohárból? Tartok tőle hogy visszaöklendezi...

Szopizás előtt, közben, vagy utána? Vagy nincs jelentősége?

Köszi, Kata

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: