Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital
(EM-Tech), 1liter

 • Bélflóra harmonizálás
 • Bélrendszeri zavarok
 • C-vitamin forrás
 • Immunmodulálás
 • Szabadgyök lekötés
 • Székrekedés ellen
 • Vitaminizálás
6.300Ft
4.19643
Értékelés: Nincs Átlag: 4.2 (196 szavazat)
 • Termékleírás
 • Adagolás / Alkalmazás
 • Egyéb termékadatok
 • Összetétel / INCI
 • GYIK

Emóció 7,84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital flavonoiddal

Figyelem: Az Emóciót ajánlott szobahőmérsékleten tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!

Többféle jótékony hatású baktériumot (például Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae), flavonoidot (meggy, kékszőlő, fekete ribizli sűrítmény), antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, amely képes lassítani szervezetünkben az aktivált oxigén által beindított láncreakciókat. "Az emberi test legfőbb károsítója az aktív lekötetlen oxigén. Habár egyrészről az aktivált oxigén elpusztítja a testbe behatolt kórokozókat, így tehát elengedhetetlen az ember számára, másrészről, ha túl sok keletkezik belőle, nagy kárt okoz a sejtekben és a génekben. A szabad gyökű oxigén által előidézett oxidáció jelenti a testben az öregedést és a betegségek keletkezését. A növény leveleiben, a gyümölcsökben található flavonoidok csoportjához számos vegyület tartozik. Többek között a zöldség, a gyümölcs, a mezei növények és a gyógynövények tartalmazzák ezeket és az a kémiai funkciójuk, hogy lekössék az aktivált oxigént, elősegítsenek különböző enzimtevékenységeket vagy gátolják azokat. Megkötik az aktivált oxigént, maguk ártalmatlan erőteljes antioxidánsok, amelyek a semleges zsírok és a koleszterin lerakódását akadályozzák meg, a testet megvédik az erek és hajszálerek oxidatív károsodásaitól és az is ismert, hogy elősegíti a szív és agyi erek egészséges működésének fenntartását.

Az immunitás azt a képességet jelenti, hogy a testbe kívülről behatoló anyagokat megtámadja, elhárítsa és adott esetben megsemmisítse. Ezt a képességet antioxidációs erőnek is tekinthetjük. A kiváló antioxidáns szedése az immunerők erősítésével jár együtt.” Shigeru Tanaka – Egészségesen és életerősen antioxidánsokkal Az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. Az Emóció 7,84 esszenciális savakban igen gazdag, melyek a fermentáció során képződnek. Ez azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro – mezo - , és makro elemeket a szervezet számára, illetve fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát.

Az Emóció flakonján ez szerepel: 1 cm3-ben 300.000.000, körülbelül az élő csíraszám.

 Napi ajánlott adagolás: 1-2 alkalommal 30 ml - önállóan vagy 2 dl folyadékkal higítva.

 Ajánlott szobahőmérsékleten tárolni, és fogyasztáskor nem szabad beleinni a flakonba!

 Emóció és Embio téli időszakra vonatkozó tudnivalói: 

 1. lehetőség szerint ne tedd hűtőbe, nem tesz jót a folyadéknak, ha hűtve van
 2. téli időszakban a szállítás során nem tudjuk kikerülni a hűlési folyamatokat, ezért miután megérkezett a csomag tartsd 24 órán át szobahőmérsékleten
 3. gyártási folyamatonként változhat az ízvilága, ami az organikus cukornádmelasz összetételének, minőségének köszönhető. Tekintsd természetesnek ezt a folyamatot, hisz a minőségén nem változtat. Minden gyártás be van vizsgálva, élettani hatása ugyanaz minden terméknek.

A készítményben előforduló esetleges üledékképződés és szálasodás természetes folyamat. Az íz, illat aroma változhat, ez a folyamatos élettevékenységre utaló tulajdonság.

Az Emóció 7,84-nek semmilyen káros mellék- és utóhatása nem ismert.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A változatos, mesterséges anyagoktól mentes étrend mellett nagyon fontos az egészséges életmód és a belső harmónia megteremtése.

Összetétel: Cukornádmelasz, fekete ribizli, meggy és kékszőlő héj kivonat sűrítménye, Élőflóra:

 • Tejsavbaktériumok: Lactobacillus plantarum, Propionibacterium freudenreichii, Lactoccocus lactis
 • Élesztőgombák: Saccharomyces cerevisiae, Mucor hiemalis, Clostridium pasteurianum.

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak. Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabadgyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén, hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fentartásához.

  Emóció kisokos:

Emóció adagolása

Sziasztok ! 2,5 éves gyerkőcömnek szeretném az emóciót adni, azt szeretném kérdezni, hogy mennyi a napi adag számára ?  Magában adható az Emóció vagy kell mellé valami? Nincs semmi problémánk, csupán az imunrendszert akarjuk erősíteni a téli hónapokban. Válaszodat köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóció

Teljesen jól választottál, mert:

Általános vélemény az, hogy 3 éves kor alatt a kisgyermek immunrendszerén nem szabad, nem is lehet erősíteni! Ezt a feladatott az immunrendszernek magának kell megoldania, közben csak támogatni tudjuk, és kell is! Ehhez az alap 3-as szükségeltetetik: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj). Ennél többet a leggondosabb anyuka sem tud tenni!

Ha adagolod neki, a felnőtt adagot arányítsd hozzá! Nem túladagolható!

Értékelés: Nincs

Segítség!!!!

Sziaszok! 

6 évés fiamnál tavaly találtak a kisagy hídszögletébén egy 14X14X10mm-es cisztát....most voltunk kontrollvizsgálaton, nem nőtt, de nem is múlt el! Szedi az Emóciót, a manó mannát bétaglükánnal, a d vitamint k vitaminnal, és cebiont. Tudnátok valamit ajánlani? Azt mondja a doki, ez egy veleszületett dolog, nem kell piszkálni, de figyelni kell a jeleket, hogy ne rosszabbodjon! Kicsit félek, hogy nem múlt el, bár tudom, hogy a felszívódáshoz idő kell......minden segítséget köszönök! 

Üdvözlettel Krisztina 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Segítség

Szia Krisztina!

Szerintem se aggódj és hallgass a kezelőorvosra! Ezek az arachnoidealis ciszták valóban veleszületettek és leggyakrabban teljesen ártalmatlanok, sokáig kísérhetik az embert, általában semmiféle problémát sem okozva. 

Nyugodj meg, ha az orvos is ezt mondta, valóban felesleges aggódni! ;-)

Remek dolgokat szed a kicsi fiad, a listát én még napi szintű omega-3 bevitellel (krill-olaj vagy lazacolaj) egészíteném ki, hiszen ez nagyon fontos mind az egészség, mind a megfelelő idegi fejlődés szempontjából is.

Jó egészséget nektek! :-)

Értékelés: Nincs

Màj

Édesanyámnak máj és epe problémái vannak. Alapnak az emóciót  és halolajat gondoltam neki, mêg mit javasol az mellé? Köszönöm

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Alapnak

Alapnak tényleg jók, mert ezek csak használnak, de az, hogy máj és epe probléma, nagyon tág fogalom! Diagnózis nélkül semmit nem tudunk ajánlani, legfeljebb egy alapos kivizsgálást!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Pezseg

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy normális jelenség-e az Emóciónál, ha minimálisan, de pezseg, illetve kis fehér darabkák is úszkálnak benne.? Korábban nem próbáltuk még ezt a terméket, így nincs összehasonlítási alapunk.

Köszönjük előre is a válaszotokat!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóció, normális!

Teljesen rendben van. Az emóció folyamatos fermentálás alatt van, ezért pezseghet  picit, a fehér darabkák pedig a béta glükánok, amiért fogyasztjuk, szeretjük!

Értékelés: Nincs

Vesetágulat miatt kialakult húgyúti fertőzés

Sziasztok! 2,5 hónapos kisfiam vesetágulattal született (5.5 ml és 9ml), így vizeletvizsgálatot kellett csináltatnunk, amely során kiderült, hogy magas fvs szint található benne, plusz baktérium. Gyerekorvos látta, most antibiotikumot szedünk. Érdeklődni szeretnék, hogy ennyi idős babának adhatom-e antibiotikumos kezelés alatt/után az Emociot, és hogyan adagoljam neki. Tápszerbe tehető-e, ugyanis tápszeres a Babuci. Az esetleges újabb fertőzés megelőzésére ilyen pici Babucinak milyen más vitamint stb. adhatok, amíg ki nem nőjük a vesetágulatot?

Köszönöm szépen előre is!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóciót...,

Adhatod neki az Emóciót, sőt, de az antibiotikummal időben eltolva!

Általános vélemény az, hogy 3 éves kor alatt a kisgyermek immunrendszerén nem szabad, nem is lehet erősíteni! Ezt a feladatott az immunrendszernek magának kell megoldania, közben csak támogatni tudjuk, és kell is! Ehhez az alap 3-as szükségeltetetik: K2D3, Emóció, és Omega3 (Hal, vagy krillolaj). Ennél többet nem tudunk tenni. Más vitamint nem érdemes adni neki. Esteleg, ha még tudsz szoptatni, magadat erősítsd, mert az anyatejen keresztül kapja a legnagyobb védelmet! Jajj, most ért el, hogy tápszeres... :-(  Mehet bele is az Emóció...

Értékelés: Nincs

14 hónapos babának

Sziasztok!kb.2 hete hogy elég híg hasmenésszerű a széklete a kisfiamnak.Ez alatt megfázva is volt.A végbélnyílásánál is régóta piros hólyagos.Pici ekcéma is előjött nála.Adtam neki a Manó Mannát,de mióta megy a hasa leálltam vele.A K2D3-at kapja.Kérdezném hogy ez az Emóció jó lenne most neki?A piros popója meg szerintem gombás lehet arra a Popsibalzsamot vegyem,és az ekcémás foltokra?Bocsi még elég új vagyok itt,de nagyon nagyon tetszik a bionóm csapat,az egész életvitel!!Valami az emésztésével lehet..Csak 4 foga van még ezért elég sok pépeset kap még(Holle pelyhek sok gyümivel,zöldséggel)Lehet rosszul is táplálom:(?

Köszi előre is a válaszotokat a sok kérdésre!!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Pici babának

Ha már két hete megy a pocija, mindenképpen orvosnak kell látnia. Az egyéb tünetekkel is hozzá kell fordulni. Orvosi diagnózis nélkül felelőtlenség lenne részünkről, bármilyen tanácsot adni, .

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Az lenne a kérdésem, hogy egy

Az lenne a kérdésem, hogy egy hete fogyasztom a napi 30ml emóciót de a hidegrázás a fejfájás a gyomor és bélgörcsök és minden ilyesmi dolog kijött rajtam vajon ez normális? Talán méregtelenít a szervezetem? Akinek van hasonló tapasztalata az kéremosszame velem. Az az igazság hogy tartok még mindig attól hogy febuggyant ez a lötyi még a forgalmazónál mert iszonyat bmdös cefre szaga és íze van :( a tietek is ilyen?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Dia képe

Kedves Kitti!

Kedves Kitti!

Mikor édesanyám elkezdte használni (gyomor problémára), hasonló panaszokkal küzdött használat után. 4 hónapja fogyasztja és ezek a tünetek megszűntek. A szagát és ízét tekintve saját érzékeim szerint, büdös és rossz ízű, de ez normális, nem élvezeti termék. Vannak olyan vásárlóink, akik kifejezetten szeretik az ízét. Én csak gyümölcslével vegyítve tudom meginni..

Ha nagyon nem vagy jól, akkor próbáld meg felezni a napi adagodat 30 ml helyett 15 ml, de ez csak egy ötlet.

Szép Napot!

Értékelés: Nincs

Székrekedésre

Sziasztok!

Kislányom novemberben lesz 3 éves és székrekedéssel küzd. (Napközben a bölcsődében visszatartja a székletét, otthon pedig már csak erőlködik, de nem tudja kinyomni.) Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlotok a problémára? Az Emóciót gondoltam, hogy adom neki. Ez hosszú távon, rendszeresen is adható? Naponta mekkora adagot kaphat belőle?

Köszönöm válaszotokat.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Székrekedésre...

Székrekedésre mindenképpen menjen az Emóció. Nincs meghatározva, sok kolléganőm évek óta issza folyamatosan.
A felnőtt adag arányos részét add neki.
Ami még jó lehet az a méz-almarosttal. Óvodás gyerekeknél a székletvisszatartásnak gyakran lélektani oka van, ezt érdemes lenne megkeresni. Addig is beiktatnám a Csipkerózsika rügyelixirt.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

9,5 hós baba

Szia!

9,5 hónapos baba, két hete megfázott,folyt az orra és köhögött, de lázas nem volt. most megint hasonló tünetei vannak. Az orrszívást nagyon rosszul tűri. A következőket rendelem meg. melyikből mennyit adhatok? 9 kg és már tápszeres. ajánlott esetleg még valami? 
Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

taknyos baba

Az emóció, a nyírfanedv teljesen jó,. A Manó Manna is jó lenne, de hivatalosan csak 3 éves kor felett adható. Nagyon fontos lenne K2D3 cseppek használata is.

Az adagolások mindegyik termék adatlapján megtalálhatók az adagolás/alkalmazás fülecske alatt!

Értékelés: Nincs

2,5 hónapos baba hasmenés

Sziasztok! Tudom,hogy itt csak termèkekkel kapcsolatos kèrdèsekre vàlaszoltok illetve vàlaszolhattok,de egyrèszt fogalmam sincs,hogy a kèrdèsemet az antalvali.com-on melyik tèmàban tegyem fel,màsrèszt meg míg itt mindig kapok vàlaszt,ott nem igazàn tapasztalom ezt. Igaz nem sokszor tettem fel ott kèrdèst,kb.tavaly egyet,meg most egy hónapja,de egyikre sem kaptam vàlaszt... Szóval ha nem gond,akkor itt tennèm fel kèrdèsem,aztàn remèlhetőleg Ti majd valahova navigàltok vagy segítetek,hogy vàlaszt is kapjak. 2,5 hónapos babàm vesemedence gyulladàs miatt sajnos antibiotikumos kezelèst kapott.Ennek màr 3 hete. Viszont most 2.hete megy a hasa úgy,hogy amúgy màr jól van illetve màs panasza nincs. Szèkletminta lett vève ès az negatív. A gyerekorvos szerint kialakulhatott egy laktózèrzèkenysèg,amit az antalvalin is olvastam,hogy antibiotikum szedèse utàn kialakulhat àtmenetileg.Az orvos felírt neki tejcukorbontó enzimet,amit nem igazàn szeretnèk beadni neki illetve nem tudom eldönteni.Lehet,hogy hülyesèg,de attól fèlek,hogy,ha mestersègesen kapja ezt az enzimet,akkor utàna tènylegesen nem fogja a szervezete termelni magától ezt az enzimet ès akkor valóban kialakul egy laktózèrzèkenysèg. A màsik ok meg,hogy alapból úgye ez egy mestersèges kèszítmèny. Tisztàban vagyok vele, hogy nem vagytok orvosok,de kívàncsi lennèk a vèlemènyetekre! Amúgy kizàrólag anyatejet kap ès alapból,màr az antibiotikum kúra előtt kapta ès kapja azóta is az Emóciót ill. a betegsège óta Nyírfanedvet,Moksha Elíxirt,amelyekkel màr az elkövetkező oltàsokra is kèszülünk ès mivel nàthàja is volt, így mostanàban a Grape Vitalt is. Èn meg szedem a Biocconectet,így àltalam meg beta-glükànhoz jut.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

hasmenéses baba

Szakértőnk véleménye:

"Nem fog a laktáz enzim adásától laktózérzékenység kialakulni, sőt!!! Kifejezetten fontos a megfelelő regeneráció érdekében az átmeneti használata... A vékonybél regenerációjával a probléma is jó eséllyel rendeződni fog! Az édesanya kerülje a tejet akár nyomokban is tartalmazó dolgok fogyasztását egyelőre.

Az Emóción felül, azzal párhuzamosan egy ideig mindenképpen javasolt olyan probiotikus készítmény alkalmazása, ami magas csíraszámú és kifejezetten ilyen piciknek készült, számos ilyen elérhető és megvásárolható termék van már. 

Grape Vitalt én nem adnék neki, szedje az édesanya inkább!

A K2D3 -komplex viszont annál fontosabb lenne!"

Értékelés: Nincs

2,5 hónapos baba hasmenès

Köszönöm a vàlaszt! Azalatt,hogy ne fogyasszak most àtmenetileg tejet,amit amúgy alapban nem, azt értitek,hogy egyèb màs tejtermèket (joghurt, kefír stb.) sem? Azt kihagytam,hogy K2D3-at màr a kezdetektől kapja! :-) A Grape Vitalt nàtha vagy ilyesmi esetèn sem ajànlatos közvetlen adni a babànak? Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Picinek

Nem, ne adj még neki közvetlen Grape Vitalt.

Igen, a tej mellett a többi tejtermék sem ajánlott!

Értékelés: Nincs

6 hós babának

Sziasztok! Lénám ekcémája miatt gondoltam az Emóciót megrendelni. Segítsetek légyszi, hogy ilyen idős korban milyen adagolás javasolt?

Köszönöm! Kata

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóció

Azt biztosan tudod, hogy az ilyen pici babáknál a te táplálkozásod is befolyásolhatja az ekcémát? (tejtermék, fehérliszt, stb fogyasztása)

Az adagolás alkalmazás fülecskénél találsz javaslatot, azt arányítsd a babához. Ne aggódj, ha néhány cseppel többet kap, sem lesz semmi baja, sőt!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Baba-ekcémára..

Sajnos ekkora babának csak az Emóció, a K2D3, és az Omega 3 fogyasztását ajánlhatjuk. Ez viszont mindig alap!

(A táplálkozás után a lélektani oldalról is érdemes közelíteni, mert ekkora baba sokszor az anyukája terhét cipeli...)
 

Értékelés: Nincs

Köszöm a választ! Sajnos

Köszöm a választ! Sajnos sehogyan sem fogadja el, számos módon próbaltam :-( 

Visszajön neki. Iszom én, szoptatás alatt úgyis javallott. Helyette esetleg mit tudok neki adni?

Értékelés: Nincs

helyett

Sziasztok! Iskolás fiaim megisszák az Emóciót, nem nagyon lelkesedve, de a bölcsis nem hajlandó, csak ha kap után jutalmat, nálunk sajnos cukor vagy egy kanál méz. Már mindennel megzsaroltam, de csak így  veszi be, vagy néha így sem, Próbáljak helyette valami mást? Mellette eszi a GAL K3D vitamint, halolajat és Mano mannát.

Bölcsis nyavaják megelőzésére hajtunk

Szerintetek?

Köszönöm előre is!

Üdv:

Linka

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóció

Próbáld meg egy kevés gyümölcslébe, vagy gyümölcsteába elrejteni azt a kanálka Emóciót! A többi, amit eszik, azok mind nagyon jók, még egy kis omega 3- halolaj mehetne melléjük!

Értékelés: Nincs

candida

Szia!

Tanacsodat szeretnem kerni.  Nogyogyaszati vizsgalat soran derult ki, hogy candidam van. Szoval pontosan nem tudom milyen merteku. Utana olvasva a tuneteknek, most mar ertem miert nem erzem jol magam a boromben. Mit javasolsz, szukseges elmenni kulon vizsgalatra vagy elegendo, ha betartom a candida dietat es szedek melle taplalek kiegeszitoket. Te miket javasolnal, mit szedjek? Candida dietara van silabuszotok a "tilos/kotelezo/nem ajanlott/ajanlotton" kivul? Mit erdemes meg tudni errol? Valaszod elore is koszonom!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Candidára

Belsőleg mindenképpen tartanék egy Lactolife kúrát, nőgyógyászatilag pedig a Ladyvita kúppal kellene egy vagy két kúrát csinálni, utána pedig legalább egy hónapig valamilyen tejsavas visszatelepítést végezni. (Pl. Emócióba mártott tampon...)

Két jó cikket is találtam, az egyik az emésztés a másik a nőgyógyászat felől közelíti meg a kérdésedet.

Ennél többet nem tudok segíteni.

Értékelés: Nincs

Colitis Ulcerosa

Szeretnék érdeklődni, évekóta fenálló Colitis Ulcerosára szedtehető-e kiegészítőként? S van - e valamilyen tapasztalat. erre a betegségre?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció kiegészítésként

Szia! 

Én mindenképp bevetném a helyedben! 

Ajánlom figyelmedbe még ezt a különböző bélbetegségekkel kapcsolatos összefoglalót

Értékelés: Nincs

Semmi nem jött be eddig

Sziasztok!

Most fogjuk kipróbálni az Emóciót , fiamnak vettem 14 éves.

Találkoztatok már olyan szülővel, aki azt mondja, náluk semmi nem jött be úgy mint másnál? A vitaminpótlás, probiotikumok, stb. mind csodát tesznek.....másoknál. Nálunk semmi.

Bélrendszeri fertőzéseknél már mindent kipróbáltunk, teljes kivizsgálások stb., de semmi. A létező összes pro és szimbiotikumot kipróbáltuk, megelőzésre is, Pr..., Lak...., Ent.... stb, , mégsem semmi. N... C plusz c vitamin, B... csepp, cinkorot, ...... mégis minden vírust elkap. Számtalan jó vérkép, ami + még igazolja is,hogy vírus,

Hasgörcs, fejfájás, kemény has, elhúzódva. probiotikum ilyenkor is, grape vital, cink, meg a csuda sem tudja még mi.

A grape vitalt, n... c plusz c vitamint nem igazán merem ilyenkor adni, a savasság miatt, még a betegség előtt -után is átgondolom,hogy nem okoz-e a gyomorban gondot  a savasságuk.

Nos, bélfertőzésekre keresek valamilyen megelőző megoldást, hatékonyat.

Az emóciót megvettem, de egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy nem lesz-e gond a sav.

Minden segítő információt szivesen fogadok, grape vitalról, emócióról, másról., hogy amit lehet megelőzzek.

köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Az Emóció egyáltalán nem savas...

Szia! 

Az Emóció egyáltalán nem savas, sőt! Segít beállítani az optimális ph egyensúlyt! Ha a túlzott sav a gond, akkor egy saját tapasztalat: a barátnőmnek a Zöld Löttyi oldotta meg a nagyon durva savasságát. Az nagyon jó párost alkot az Emócióval is! 

Táplálékkallergiára is végeztek vizsgálatokat? Nézték, hogy konkrétan bélfertőzések állnak a háttérben? 

Értékelés: Nincs
gulyasj képe

Vitamin

Sziasztok!

Az egyéves kisfiamnak imunerősítésre c-vitamin és multivitamin szedését javasolta az orvos. Emóciót kap és nyírfanedvet is iszogat egy keveset. Elég lehet neki vagy ki kellene egészítenem vmivel szerintetek?

A óvodás nagyfiamnak is szívesen adnék vmit. Tudtok javasolni olyan készítményt, ami csepp formájában szedhető vagy ételbe/vízbe rejthető? Gyümölcsös, színes dolgok szóba sem jöhetnek, szörp vagy cukorka formájában sem.

Köszönöm, Judit

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

1 éves és ovis gyerkőc

Szia! 

A picinek szerintem teljesen jókat adsz, még K2D3-komplex-szel egészíteném ki. 

Az ovis fiúcskának, ami csepp formájú és vízbe rejthető az egyik nagy kedvencem, a Csipkerózsa rügyelixír vagy pedig a Cseppecske kivonat. Mellévenném nála is a K2 D3-komplexet. regular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Erdeklodes

Sziasztok! érdeklődnek hogy Emociot és Gal halolajat és Ezerjofu homoktovist szedhetem együtt??pocakra idegrendszerre !koszonom

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Együtt szedni

Szia! 

Igen, nyugodtan szedheted őket együtt! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Emóció helyett gyerekeknek?

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valamit Emóció HELYETT hároméves gyereknek székrekedés, emésztésrendezés témakörében? Ez volt az aduász tippem korábban, de képtelen vagyok beletuszkolni. :(  Önmagában nem issza meg, belekeverve azonnal kiszúrja, bármibe is próbáltam. :( Egy felnőtt nyilván tudja, hogy erre van szüksége, ezért megissza, de egy gyerek... :(((( Valami tipp, hogy mivel próbálkozzunk helyette? /Manó Mannát eszi, de azt is csak belekeverve valamibe./ Előre is köszönöm a választ! 

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció helyett

Szia! 

A Méz almarosttal nálunk nagyon menő! A kislányom képes lenne az egész üveggel bekanalazni! regular_smile.gif Mellé nagyon jó választás a Prebiotikus rost koktél, amely szintén finom, és jól kiegészíti az almarostos mézet. 

Másik tippem a Csicsóka sűrítményregular_smile.gif

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Cukormelasz?

Sziasztok!

Nagyon jónak találom az Emóciót, a napokban kezdtem el használni. Mutattam főnökömnek, aki paleolit táplálkozást folytat és rögtön kiszúrta, hogy cukor-melasz van benne, amit én sem értek, hogy miért van benne cukor, ami "méreg"? Nincs rá írva, hogy milyen mennyiség van benne, de akkor is van. Miért nem lehet ezt mással helyettesíteni? Ennek ellenére nagyon jónak tartom, ne értsetek félre, de ez tényleg érdekelne.

Köszönöm a választ.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Miért van benne cukor?

Szia! 

Igazából mire megiszod, addigra már nincs benne cukor. Gondolom, az ízén sem érzed, hogy édes lenne. regular_smile.gif Azért kell bele cukor, mert az a tápláléka a jó baciknak, általa tudnak fermentálódni. Mire megiszod, addigra a baktériumok már átdolgozták a cukrot, már nincs benne, azért is savanykás az íze. 

Értékelés: Nincs

Sziasztok. Egészséges vagyok

Sziasztok. Egészséges vagyok mégis sok bajom van. Pl.33 évesen punk szerűen kiritkult a hajam, de elöl és fejtetőm hátul főleg. Nem is nő már csak törik egy ideje. Hormonra gyanakszom mert ott meg nőtt ahol sose volt (comb) Emésztés katasztrófa ( kaki az örömünnep kb) de hiúságomnól kifolÓlag a hajam zavar. Úgy érzem túl gyakorivá vált az alkoholfogysztásom is, sajnos örököltem hogy birom és ez magabiztossá tett. Szeretnék méregteleníteni de nemtudom még a léböjtöt hogy kell, egyenlőre sok vizet szeretnék inni, szénsavasat és alkoholt nem, és több hasznos anyagot bevinni. Erre az emócióra gondoltam, chia magot, és aranyköles port tettem még a kosárba. Szerintetek ezeket tömhetem egyszerre magamba?

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Egészség....?!

Hát, abból amit leírtál, nem pont a teljes egészség jut eszembe, de ezen az oldalon erről nem társaloghatunk. Van egy oldal, ahol sokat foglalkoznak a méregtelenítéssel, és az egészség megtartásával, ott sok jó ötletet, tanácsot kaphatsz. Például ez egy jó kis cikksorozat egy valós lé-böjtről, vagy inkább ez? De, ha ott beütöd a keresőbe, hogy "méregtelenítés", vagy lé-böjt", temérdek olvasmányt ad ki, ami segíthet.

 

Egyébként, amiket leírtál termékeket jók, nagyon, de nem biztos, hogy elegendőek.

Értékelés: Nincs

lágyéksérv műtét

Sziasztok,

holnap műtik 2,5 éves kisfiamat lágyéksérvvel. Sajnos nem kapcsoltam, s csak most rendelek... Folyamatosan használjuk a K2D3 Fortét, pár napja adom a Nature & Vitality omega3 Q10 lazacolajat (bár csak tegnap óta nyeli le), a téli időszakból pedig már ismerjük a Manó Mannát béta glükánnal. Ezeket szeretném kiegészíteni az Emócióval. Mi a véleményetek?

Illetve az alábbit szeretném még kérdezni Tőletek: jelenleg is anyatejesek vagyunk. Hamarosan kezdődik az őszi időszak, s szeretném magamat is erősíteni (főleg, hogy egyre érzékenyebbek a fogaim, lábam fáradékony, s hosszú idő kihagyása után a minap éjszakai görcs is fellépett, illetve gyakran zsibbadnak jobb kezem ujjai, és mivel néha dolgoznom kell éjszaka, hamar kimerülök). Amit magamnak gondolok: Longo Vital Classic+Acai, K2D3Forte, Ősi magnézium koncentrátum, Superba Krill olaj. Mi a meglátásotok?

Köszönettel!

Marcsi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Nagyon-nagyon ügyes vagy!!!

Mosolygok itt magamban, ugyanis ahogy olvastam a leírásodat, már végiggondoltam, mit szednék a helyedben. És annyira szuperül összeállítottad magadnak, hogy le a kalappal! yes.gif

Értékelés: Nincs

:)

Kedves Meli,

nagyon szépen köszönöm a dicséretet!!!! 

Azt szeretném kérdezni, mennyi Emóciót adhatok a 2,5 éves kisfiamnak?

Köszönettel!

Marcsi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

2,5 éves kisfiúnak Emóció

15 ml-t adnék neki regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Erdeklodes

Szia! Erdeklodni szeretnek olyan ugyben, hogy az elelmiszer allergia vizsgalaton csunya eredmenyek mellett (gluten, tojas, mogyoro stb...) meg elesztore is allergias vagyok (suto, sor),  igy a konkret kerdesem, hogy az elesztot tudom emocioval helyettesiteni? Olasz kaja fan vagyok, es a pizzatesztahoz keresem azt az anyagot, mely helyettesiti az elesztot. Meg a glutenmentes kenyerhez is jo lenne amennyiben jo lenne... Megtisztelo valaszod elore is koszonom!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Emóció élesztő helyett

Szia! 

Vannak ilyen receptek, pl. Emóciós hajdinakenyér vagy EM - magvas, gluténmentes kenyér. Ezek alapján biztosan lehet kreálni valamilyen jó kis alapreceptet, szerintem az annál bonyolultabb folyamat, minthogy simán csak kicseréljük az élesztőt Emócióra. 

De hátha lesz valaki, aki már próbálta, és megírja nekünk! regular_smile.gif

Értékelés: Nincs

Emóció élesztő helyett

Köszi a választ! Bízzunk benne :)

Értékelés: Nincs
csilla zolyomi képe

Gyomorsav

Sziasztok

Mar regota foglalkoztat egy kerdes, gondoltam hogy ma megkerdezlek benneteket, mert Ti biztos tudjatok ra a valaszt.Az emocioban talalhato hasznos bakteriumokat nem bantja a gyomorsav? Mert a probiotikumok kapszulaban vannak, es a belben oldodnak, pont a gyomorsav elkerulese vegett. Vagy az emocioban ez hogy  van megoldva?

Koszi, szep napot

Csilla

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Kapszulák, gyomorsav, bélbacik

Szia! 

Általában nem azért vannak kapszulázva a probiotikumok, mert bántaná őket a gyomorsav. Ennyi erővel a gyomorban lent ugyanúgy bánthatná őket, mintha fokozatosan érnének le. regular_smile.gif Azért vannak kapszulázva, mert egyrészt úgy könnyebb őket lenyelni, másrészt pedig azért, mert nincs bennük prebiotikum, ami tápanyagul szolgálna a probiotikumoknak arra az útra, ameddig leérnek a rendeltetési helyükre. Tehát "éhenhalnának" addig, amíg a gyomorba érnének. Az Emóció épp ezért nem is probiotikum, hanem szinbiotikum, ugyanis a probiotikumok mellett prebiotikumokat is tartalmaz. regular_smile.gif

Egyébként segít beállítani az optimális ph-arányt is, így savasság ellen is jó lehet. 

Értékelés: Nincs

Mennyi ideig adható?

A kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig adható és hogy adhatom e együtt a Mano manna béta glükánnal a 7 éves kislányomnak? Válaszukat köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Bármeddig szedhető

Akár folyamatosan is, örök élet + három nap! regular_smile.gif Manó Mannával együtt remek párost alkotnak, mehetnek együtt! yes.gif

Értékelés: Nincs
TheTorpiszorpi képe

Emocio repulogepen

Utazom Nepalba, szeretnek magammal vinni Emociot nehany uveggel. Mit gondoltok errol? Csokkenhet-e a taperteke, negativan befolyasolodhat-e a bacik aktivitasa a szallitas soran?

Elore is koszonom a  valaszt.

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Repülő Emóció...

Semmi baja nem lenne, ha felengednék a gépre! Tudod van egy olyan szabály, hogy csak 100ml-es folyadékot vihetsz fel, de tájékozódj erről pontosabban, hogy ne a reptéren érjen meglepetés...
Mi annak ideján Thajföldre úgy vittük, hogy egy üveget szétöntöttünk 1 dl-es kis palackokba és azt különböző helyekre tettük a csomagban. Így nem foglalkoztak vele, de nem tudom....

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Betegségek megelőzése

Sziasztok!

A most 2 és 5 éves kislányaim a tavaly őszt és telet végigbetegeskedték. (A nagyobbik hozta haza az oviból a szokásos ovis vírusokat.) A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlatok, melyek azok a táplálékkiegészítők, amik segítenének, hogy ez a tél egészségesebben teljen.
Nagyon köszönöm előre is!
Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Gyerekeknek

Szia! 

Nézd csak, ajánlom figyelmedbe a Mindennapi egészség babáknak csomagunkat. regular_smile.gif Mindkettőjüknek nagyon hasznos! 

Értékelés: Nincs

Mária törvis és emóció

Kedves Szakértő Csapat!

Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e az Emóciót együtt alkalmazni Mária tövis kivonatot és kolint tartalmazó étrendkiegészítő tablettaval. Ugyanez lenne a kérdésem egy kálciumot K2 vitamint és D3 vitamint tartalmazó étrendkiegészítővel kapcsolatban.

Köszönettel: Szilvi

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

Emóció bármivel

Szerintem bármivel szedheted, ami nem vírus-, baktériumölő hatású, mint például a grapevital cseppek. Itt időben ajánlatos eltolni!

Értékelés: Nincs

Gyógyszer

Szia! 2 éves kislányom elkezdett It szedni, de az Emociót is isszuk már egy ideje. Érdeklődnék,hogy a kettő mehet-e együtt,vagy inkább szüneteltessem? Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Pálma képe

gyógyszer...

Nem igazán tudom, hogy miért kapja a kislány az említett szert, de nem gondolnám, hogy "keresztezik" egymást. Időben azért eltolva adnám. Ha vírusölésre kapja, akkor esetleg gondolkozz el a Grapefruitmag-kivonat (Grapevital) bevetésén is!

Értékelés: Nincs
Licike képe

Étvágytalanságra?

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy javíthatja az étvágyat is?

Küldtem egy idős rokonomnak, végbél műtét után van, és teljesen le van gyengülve, mert semmit nem kíván enni....

 

Köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Bélflóra

Szia! 

Ha a bélflóra rendben van, akkor előbb-utóbb beáll minden az optimális kerékvágásba. Főleg, ami az emésztéssel, bélrendszerrel kapcsolatos. Tehát igen, van rá esély, hogy beáll a normális étvágy. 

Értékelés: Nincs

Daganat

Sziasztok!

Édesapámnak májdaganata van. Kérdésem, hogy kiegészítő, támogató kezelésként fogyaszthatja-e ő az emóciót.

A választ előre is köszönöm!

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Nem hiszem, hogy lenne ellenjavallata...

Nem tudom, ilyenkor mit szabad és mit nem, de nem hiszem, hogy lenne akadálya. Hiszen ez lényegében egy többszörösen fermentált élelmiszer.

Értékelés: Nincs

Candida és laktózérzékenység

Grefutcseppeket szedek kovaföldet és őrölt lenmagot  candida teát iszom jó mellé az emóció? 

Igazoltan candidás és laktózérzékeny vagyok

Értékelés: Nincs
Bionom.hu - Meli képe

Candida és laktózérzékenység esetén is!

Szia! 

Igen, fogyaszthatod! Arra vigyázz, hogy ne a grapefruit cseppel egyszerre igyad, legyen köztük kb. 2 órahossza eltérés. 

Értékelés: Nincs
Leylus képe

Kupak

Sajnos szállításkor (vagy előtte), de mindenképp mire ideért a mérő kupak a tetején teljesen ketté volt repedve. Nem is valami erős anyag... Mivel ez az első ilyen üvegem hirtelen pótolni sem tudtam mivel. (Ezt azóta már megoldottam). De azért egy jó minőségű terméknél figyelhetnének arra, hogy ne egy lehellet vékony műanyagból egy olyan rész, amit elvileg naponta használsz....

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel
  EVP kódom: